Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.
sonroof benimde kapanmıyordu servise götürdüm 14 tl aldılar yapıldı ama sendeki sorunda farklı olabilir en iyi yer servistir tavan kaplamamı yoksa iç döşemeyimi soruyorsun iç döşemeyse genede buharla temizleyen yerler var dıs folyo kaplamaysa 150 tl civarında
Arkadaşlar 1.4 Tsi ın tavan döşemesinin komple değişmesi lazım bize ne kadar a mal olur acaba ? Birde sunroofta arıza var galiba sunroof açılmıyor bunu ne kadara hallettirebiliriz ?
@Ziya %90 ihtimalle değişecek abi başında durabilirmiyim bilemiyorum üniversite tercihi için Çorlu'ya gitmem gerekiyor eğer o günlere denk gelmezse bol bol fotoğraf çekerim
- - - Mesaj Birleştirildi - - -
bizim araçta bu resimde görülen usb giriş ve aux yeri yok araç kaza yaptıktan sonra toplanırken mi çlıkartıldı acaba bu parçayı nerden temin edebiliriz ?
döşeme için degiştirmek baya masraflı olur bence buharla çok güzel temizliyorlar zaten sunroof için servise gideceksin önce fiyatını çırtırlar sana soylerler ama fıyat cıkacagını sanmıyorum benımkıde kapanmıyordu 14 tl aldılarabi iç döşeme değiştirelim diyoruz komple araç kazadan sonra toplandığında tam oturtamışlar eski sahibide sigara kullanıyormuş döşemeyi sıfır taksak çok güzel olur Sunroof açılmıyor nedense servise götürsek çok bi masraf çıkarmazlar dimi ?