Tarih 6 Mayıs 2011 Anadolu-Avrupa Final Maçı..:D

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Lejyoner
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
valla ben yağmur çamur dinlemem hiç affetmem yener gidierim koray sence fark edermi bize yağmur çamur knk 😀 özgür kadro eksikmi ona gör adam ayarlayalım

arkadaşlar bende avrupadanım isterseniz bir arkadaşımı daha getirebilirim iki kişi avrupadan maç yapabiliriz tabiki alırsanız 🙂

arkadaşlar 6 mayıs cuma akşamı saat 22-23 arasında avrupa-anadolu şampiyonluk maçı için sahayı ayarladık::d ödül töreni balattaki işkembecide olacak,kazananlar beleşe içecekleri işkembe corbalarını (bol tuzlamada olabilir:d) lokantada havaya kaldırıp şampiyonluk turu atacaktır:d ödül federasyon başkanı cezmi büker tarafından bizzat verilecektir🙂

kadrolar 8 er kişiden oluşacaktır.yer bjk fulya tesisleri,beşiktaş..

Irtibat için telefonum:0532 627 97 14

kadrolarımızı yazalım:

Avrupa:gökhan,gökhan,bilal corlu,eneserol,erkani,welet,timur, (devamı isteyen ekleyebilir),anadolu yakası kaptanı kendi takımını yazabilir🙂

ayrıca futbolcularımızın aileleri için tribünlerimiz mevcuttur..

gökhan abi benide yaz avrupaya geliyorum abi

EEE madem bir futbol karşılaşması var, kokusunu aldım desem yeri de var !!! 🙂)) Acemi bir topçuya, ihtiyaç varsa eğer; AVRUPA YAKASI karmasında forma giymekten onur, kıvanç ve bilimum diğer tüm tat duygu ve düşünceleri duyarım 😀😀😀 Kadroları ne zaman görebiliriz forumda ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
39,142Konu
763,881Mesajlar
21,920Kullanıcılar
berat.soylu_Son üye
Geri
Üst Alt