Aynen budur. Plakayı da 1cm aşagı aldın mı tamamdır 🙂
Yiğit şöyle bi amerikan lafı vardır bildin mi:
"fool me once shame on you, fool me twice shame on me" 😀
Tabi işin şakası bu, SCW'nun yeri her zaman ayrı, hiç bir zaman aldatma söz konusu olamaz... O arkadaşların çoğu ile DH'den tanışmıştık ben arabayı ilk aldıgımda. Serkanı da biliyosun zaten, CSZ.
verdiğim çalışmalarda arka çaprazdan bakmıyor muyuz abi 😀 o kadar da sırıtmıyor sanki.. Sırıtıyor mu ki? 🙁zaten o resimdeki arabaların hepsi scw üyesi fakat çok sık giremiyolar maalesef benim gibi, neyseki bu tarz forumlar olmasa yaşayamıcaz herhalde 🙂
bu arada ben 1. seçerim, nedenmi, çünkü ne kadar arkadan görüntüsü çok güzel olsada 2 ve 3. resimleri yaptığın zaman arabaya arka çaprazdan baktığın zaman direk marşpiyel istiyecek. tıpkı serkandaki gibi.. eğer bu haliyle bineceksen 1... ilerde marşpiyel yaptırırım dersen 2 diyorum. zaten 1'den 2'ye çevirmek çok kolay 🙂 bendeki olay 1 mesela, imzadaki melihin solunda olan, sağındakide serkandaki 2 numara olan..
(edit: cam filmi gibi oldu bian konu 🙂)
hoopppaaaaaa.. Olay bambaşka bi boyut kazandı şimdi. Egzoz ucu tampona gömülü falan mı..?boya yap bence...bende ilk folyo yaptım...egsozun sağından solundan sıcaklıktan dolayı kavlamalar başladı...mat siyah boyayla kendim boyadım...10 numara oldu
boya yap bence...bende ilk folyo yaptım...egsozun sağından solundan sıcaklıktan dolayı kavlamalar başladı...mat siyah boyayla kendim boyadım...10 numara oldu