Tampon çarpması

Batuhan furkan

Kayıtlı Üye
Katılım
9 Eki 2019
Mesajlar
112
Yaş
26
Merhabalar bugün aracımla giderken döneceğim esnada direği farketmeden çarptım be sol taraf tırnakları artı ve biraz ezildi komple tamir boya yaptıracağım pzartesi ama aklımı kurcalayan şu var acaba motor içinde önemli bir parçaya zarar vermiş olabilir miyim ? 11711BD2-D98C-44A1-A226-5A4318D5D129.jpeg
 
Motorda en öndeki parça radyatör ona da zarar gelecek kadar çarpmış olsaydınız tampon bu halde olmazdı. İçiniz rahat olsun. Far tırnaklarında da birsey yoksa... Durum bence sadece tampondan ibaret. Geçmiş olsun.
 
Hiç bişey olmamıştır. Tampon dişleri tamsa yerine oturulur pasta cila rötüş ile çok ucuza düzeltilir.
 
Geçmiş olsun. Resime baktığımda büyük birşey gözükmüyor. Far tırnaklarını kontrol edin. Bence komple boyaya bile gerek yok
 
Aracımın ön tamponunu boyatıyorum ve araç sanayide kalsın istemiyorum ve acil durumlar olabiliyor ön tamponsuz dolaşsam aracıma bir zararı olur mu ?
 
Geçmiş olsun. Tamponsuz araca zarar gelmez. Ama İstanbul ikamet sanırım. Far hırsızlarına davetiye çıkarmış olursunuz. Bir de plakasız polis çevirebilir.
 
39,198Konu
763,997Mesajlar
22,070Kullanıcılar
nm755frSon üye
Geri
Üst Alt