Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
araba çok güzel kardeşim, jantlar harika, spoiler de var tek eksiğin muratında dedigi gibi sticker ve sunroof.
Sunroof olaymis olayi tamamlamis olacaktin 😉
Maşallah araç güzel görünüyor. Ama bir şey sormak istiyorum makyajlı kasaya makyajsız ön tampon takılmış sanırım, far çevreleri biraz farklıydı diye hatırlıyorum tampon üzerinde işlemmi yapıldı nasıl oldu?
Maşallah araç güzel görünüyor. Ama bir şey sormak istiyorum makyajlı kasaya makyajsız ön tampon takılmış sanırım, far çevreleri biraz farklıydı diye hatırlıyorum tampon üzerinde işlemmi yapıldı nasıl oldu?
hayır, tampona herhangi bir işlem yapılmadı.
Aksaray da Sayıner otomotiv var.
yedek parça satışı filan yapıyor.
oradan aldım tamponu yurt dışından getirdiler. bir işlem görmeden takıldı.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren sitemiz 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Hukuka, mevzuata veya telif haklarına aykırı olduğunu düşündüğünüz içerikleri lütfen iletişim kısmından veya [email protected] mail adresimiz üzerinden bizlere ulaşarak bildiriniz.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.