sürekli yenilenen yüzüyle JS793 FR

Bizi hep çamurluksuz araçlara alıştırdıkları için , göz aşinalığı olmuyor. Aslında mantıklı bir hareket ancak abes geliyor maalesef 🙂 Egzosa filme ceza yazacağına böyle şeylere ceza yazsınlar seve seve öderim heheh 😀

ahaha aynn 😀

plakayı yanlıs basmıslar !! 34 u yok 🙂 kazasız belasız surusler

Maşallah şarapların etiketlerinin akıcılığı gayet güzel heleki Rum ve likör şişeleri inanılmaz ilgi çekici..

Arabamı he o fena değil😀😀

maaşalLah...

her nekadar paçalık görüntüyü bozsada faydalı olduğu kesin ama biz görüntüyü bozduğu için kullanmıoruz 😀
kimin hoşuna giderki paçalı tavuk gibi🙂

Bizi hep çamurluksuz araçlara alıştırdıkları için , göz aşinalığı olmuyor. Aslında mantıklı bir hareket ancak abes geliyor maalesef 🙂 Egzosa filme ceza yazacağına böyle şeylere ceza yazsınlar seve seve öderim heheh 😀
burdada tam tersi eksoz ve film abartı olmadığı sürece pek umursamıyorlar ama çamurluk önemli..

plakayı yanlıs basmıslar !! 34 u yok 🙂 kazasız belasız surusler
yok 07 koymayı unuttuk🙂 amin cümlemize

Maşallah şarapların etiketlerinin akıcılığı gayet güzel heleki Rum ve likör şişeleri inanılmaz ilgi çekici..

Arabamı he o fena değil😀😀
istersen beğendiğin ürünlerin fiyatlarını yazayım oturun ağlayın türkiyede içdiğiniz vergiye 😀
araba tefarruat zaten 😀 alkol şahane

Biliyorum kardeşim geçen hafta geldi Kıbrısdan kutu içindeki 4 şişe Jack i sanırım 60 mı 70 euroya mı ne euroya almış..

dayanamadım 1-2 fiyat yazayım
yeni rakı 70😀 13 tl
j&b 70 🙂) 23 tl
jack 1 lt 46 tl
yetermi 😀

Yalçın kardeşim yeter yazma sarhoş oldum şimdiden..

dayanamadım 1-2 fiyat yazayım
yeni rakı 70😀 13 tl
j&b 70 🙂) 23 tl
jack 1 lt 46 tl
yetermi 😀

Vay arkadaş memleketin yeni rakısına bak puhaha . Daha çok kafa yapsın diye heralde bize bu fiyata

Bu konuda daha fazlasını bilmek istemiyorum 😀 😀

Vay arkadaş memleketin yeni rakısına bak puhaha . Daha çok kafa yapsın diye heralde bize bu fiyata

Bu konuda daha fazlasını bilmek istemiyorum 😀 😀
sanırım yeni rakının fabrika çıkış fiyatı 5 lira civarıymış onu diyeyim yeter 🙂

Alalh kaza bela vermesin maşallah.Aynalar ve ön panjura bir güzellik şart gibi🙂

xx

39,145Konu
763,886Mesajlar
21,924Kullanıcılar
korcanSon üye
Geri
Üst Alt