sürekli yenilenen yüzüyle JS793 FR

Yalçın abi Cupra tampon cupra tampon diyoruzda biz, Gözden kaçmış abi senin araba filmsiz yahu, bağırıyor bana film attır diye..

Yalçın abi Cupra tampon cupra tampon diyoruzda biz, Gözden kaçmış abi senin araba filmsiz yahu, bağırıyor bana film attır diye..

haklısında kardeşim tüm cebimdekileri buna ayırmaya kalksam 500 beygir saçma sapan bir sey olur. görmemişin seatı olmus yavas yavas yapıyorum 😀
sıraya koydum:
1. tampon 2. far 3. xenon 4.folyo-film 5. chip 6. coil 7. sahibinden satılık seat leon FR 😀

sıraya koydum:
1. tampon 2. far 3. xenon 4.folyo-film 5. chip 6. coil 7. sahibinden satılık seat leon FR 😀
Gitti Paralar 😀
da
Yalçın abi sen bunların hepsinimi kıbrısta yaptırmayı düşünüosun, chip tuning işine bakan yoktu benim bildiğim kadarıyla..😕

RCD 510 resimleriyle başlayayım
img00033201104261806.jpg
[/URL] Uploaded with ImageShack.us[/IMG]
img00034201104261806.jpg
img00035201104261806.jpg

Yalçına Abi bunu çerçevesizmi kullanıosun..

hehe evet çerçeve türkiyeden aldığım direksiyon farkından uymadı ne yapayım rum tarafından getirtecem bekliyorum böyle

Kıbrısta garip şeyler oluyor malesef... Toyotonn ismi ve amblemi opelin ismi ve amblemi değişik ama önden bakarsanız arkadaki amblemler aynı 🙂
tarık kusura bakma gözden kaçırmışım. görmediğin değişik araçlar bende bu adada gördüm eskiden daha çokdu artık pek o kadar değil

39,145Konu
763,886Mesajlar
21,924Kullanıcılar
korcanSon üye
Geri
Üst Alt