SÜpermİŞ :) leonada İstİyorummm!!!

Bana çok ta gerekli gibi gelmedi🙁 yol kenarında yuruyupte sürekli ezilen insanlar mı varki böyle bir seye gereksinim duyulmus😎

Mercedeste bu özellik yıllardır var zaten S class larda, ama yaya tanımı yoktu sadece araç tanımı vardı.

Mercedes Zaten Ne Hikmetse Otomobil Teknolojisinin Nereden Baksan 8-10 Yıl İlerisinden Gidiyo 🙂)) Mercedesciler Eskitiyo Ondan Sonra Bize Sıra Geliyo.Güzel Bir Sistem Onuda Opsiyonlarlar Onada Ayrı Bir Fiyat Çıkarırlar 🙂

Mercedes Zaten Ne Hikmetse Otomobil Teknolojisinin Nereden Baksan 8-10 Yıl İlerisinden Gidiyo 🙂)) Mercedesciler Eskitiyo Ondan Sonra Bize Sıra Geliyo.Güzel Bir Sistem Onuda Opsiyonlarlar Onada Ayrı Bir Fiyat Çıkarırlar 🙂

+1
Boş yere söylenmemiş mercedesi olanlar ve olmayanlar diye 🙂 Gerçi artık mercedesi olanlar ve leonu olmayanlar demek gelio içimden ..

+1
Boş yere söylenmemiş mercedesi olanlar ve olmayanlar diye 🙂 Gerçi artık mercedesi olanlar ve leonu olmayanlar demek gelio içimden ..

Haha Güzel Aynen Onu Demek Lazım Mercedes Çok iyi Ama Leon da çok tatlı 🙂 İyimi Tatlımı Dersen Ben Tatlı Olan Derim 🙂

Haha Güzel Aynen Onu Demek Lazım Mercedes Çok iyi Ama Leon da çok tatlı 🙂 İyimi Tatlımı Dersen Ben Tatlı Olan Derim 🙂

Leon çoğu arabanın tahtını salladı hatta golfun tahtına oıturdu 😎 desem yerıvar .Sırada ki 😀 sen bundan sonar ister tatlı de ister iyi de kardeşim 😱key: bence her ikisi.

39,147Konu
763,896Mesajlar
21,930Kullanıcılar
mar4caSon üye
Geri
Üst Alt