Sunucu Optimizasyonu Yapılarak Site Hataları Giderilmiştir.

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan PATRON
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Teşekkürler kardeşim benim,bir yemek ısmarlanmasını hakettin🙂

Öğleden sonra 10-15 dakika kadar site kapandı Demekki Serbay iş başındaymış...Eline emeğine sağlık...

10 kb lık resim dosyası yüklerken alttaki hatayı alıyorum [MENTION=40]PATRON[/MENTION] 😱key:

[DIKKAT]hd.JPG: Bu Eklenti ile maximum eklenti kayıt hafızası 335.99 MB (Megabyte) aşılıyor[/DIKKAT]

[DIKKAT]error: Vermiş olduğunuz URL deki Dosya öngörülenden fazla büyüktür.[/DIKKAT]

url almak istedigimde de karşılaştıgım hata kodu yukarıdaki tynipic'e yükleyebiliyorum oysaki ve JPEG 10 kb büyüklüğünde.. 😕

Serbayım Vbulletin'in sitesine lisans ile giriş yapıldığında orada Crawler Bot eklentisi olması lazım. O eklentiyi kurabilirsen eğer sitemize giren spiderları da görmüş oluruz. En azından ne zamandan ne zamana sitemizi indexlemeye geldiklerini takip edebiliriz. Böylece hitimizi takibini de gözlerimizle yapabiliriz.

Unutmayalım ki sitede; ne sıklıkla çok spider, o kadar hit demektir 🙂

vbulletin ayarlarında kimler online kısmında detaylı seçersek botlarıda gösteriyor geçen gün yapacaktım ama vazgeçtim. Aklımda olan şeydi botları takip etmek ama dediğin programı bilmiyordum bi bakalım 🙂

39,164Konu
763,933Mesajlar
21,974Kullanıcılar
mahberanSon üye
Geri
Üst Alt