Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

sunroof

koray.cano

Kayıtlı Üye
Katılım
4 Şub 2010
Mesajlar
2,720
arkadaşlar ibizların sunroof tam mı açılıyor yoksa sonunda az birşey kalıyor mu ? benimki tam açılmıyor ama başka arabalara baktığım zaman tam görüyorum sorun bende mi ? nasıl anlarım ?
 
tamamen kurcaladığından emin misin Koray.. :)
 
Koray sızınkının sunroofu nasıl acılıyor ? Eger valfi çevirerek acıyorsan ,son kademedeyken biraz daha cevırererek tamamen acabilirsin.leonlarda böyle oluyor.
 
bizimki çevirmeli can sonunda kadar getiriyorum sonunda az bişi kalıyor kafamı zor çıkartıyorum sunrooftan :)
 
benımkıde öyleydi ben tam acmayı bılmıyordum bigun kolu iyice çevirdim baktım açılıyor.Ama açılıncada belli bi hızdan sonra pat pat ruzgardan ses yapıyor.
 
valla anahtarı tam çevirip sonra biraz da bastırarak çevirdim sunroof komple açıldı :D bizim ibizalarda camlar sunroof açık olsun arabadan çık araba kitlemek iste anahtarı sok kitleme yönüne çevirirp bekle snroofla camlar kapanıyor :D
 
koray çevirdiğin düğme sonuna getirdikten sonra oda biraz daha dönüyor ozaman sonuna kadar gidiyor sunroof sonra geri eski konuma konuma geliyor düğme sunroof acık kalıyor
 
Geri
Üst Alt