Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
arkadaşlar ibizların sunroof tam mı açılıyor yoksa sonunda az birşey kalıyor mu ? benimki tam açılmıyor ama başka arabalara baktığım zaman tam görüyorum sorun bende mi ? nasıl anlarım ?
Koray sızınkının sunroofu nasıl acılıyor ? Eger valfi çevirerek acıyorsan ,son kademedeyken biraz daha cevırererek tamamen acabilirsin.leonlarda böyle oluyor.
benımkıde öyleydi ben tam acmayı bılmıyordum bigun kolu iyice çevirdim baktım açılıyor.Ama açılıncada belli bi hızdan sonra pat pat ruzgardan ses yapıyor.
valla anahtarı tam çevirip sonra biraz da bastırarak çevirdim sunroof komple açıldı 😀 bizim ibizalarda camlar sunroof açık olsun arabadan çık araba kitlemek iste anahtarı sok kitleme yönüne çevirirp bekle snroofla camlar kapanıyor 😀
koray çevirdiğin düğme sonuna getirdikten sonra oda biraz daha dönüyor ozaman sonuna kadar gidiyor sunroof sonra geri eski konuma konuma geliyor düğme sunroof acık kalıyor
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren sitemiz 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Hukuka, mevzuata veya telif haklarına aykırı olduğunu düşündüğünüz içerikleri lütfen iletişim kısmından veya [email protected] mail adresimiz üzerinden bizlere ulaşarak bildiriniz.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.