Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Su Fiskiyesindeki Sorun

seal

Kayıtlı Üye
Katılım
15 Eyl 2009
Mesajlar
52
Arkadaşlar Merhaba,
Bildiğiniz gibi aracımızın silecek kolunu kendimize doğru çektiğimiz zaman cama su püskürterek camlarımızın temizlenmesini sağlarız buraya kadar sorunda yok zaten.
Fakat fark ettiğim bir şey var bu hareketi yaparken önce silecekler çalışıyor sonra su püskürtüyor. Yani su püskürtmesi daha sonra devreye giriyor. Buda silecekler kuru çalıştığı için camda zamanla kılcal silecek izleri bırakıyor. Acaba Silecek kolumda bir arızamı var yoksa bütün hepsi böylemi calışıyor.
 
Pek dikkat etmedim ama,hatırladığım kadarıyla bende de dediğin gibi..Bu durumun normal olması lazım...
 
Eski arabam getz'di Onda silecek kolunu hafif hafif çektiğim zaman belli bir kademede tuttuğumda su püskürtmeye başlıyordu bende önce bol bol su püskürtüyordum sonra silecekleri çalıştırıyordum. Böylece cama daha az zarar veriyordu. Fakat şimdiki aracım 24 binde olmasına rağmen güneşe bakınca silecek izleri belli oluyor. (Benden önceki sahibi benim kadar titiz değilmiş zaten.:))
 
su kanalları biraz tıkalı olduğundan gecikiyo olabilir suyun çıkışı..piyasadaki cam suyu şampuanları bu tarz şeylere çözüm olur sürekli kullanmak lazım..sadece su doldurmamak lazım silecek suyuna..kışın da aynı şekilde şampuanların antifrizli olanlarından donmaları önlemek için -30, -40'a kadar var..
 
her seatımda olan önemsiz bir sorun.
 
Geri
Üst Alt