RD38
Kayıtlı Üye
😀😀😀😀 tamamm 🙂kapı kazasından sonra kapıyı acınca bendede su oluyo ama allahtan içeri girmiyoo bu kış bide ayazda donarsaa😕
kapın donarsa tavukla açarsın artık puhaha
😀😀😀😀 tamamm 🙂kapı kazasından sonra kapıyı acınca bendede su oluyo ama allahtan içeri girmiyoo bu kış bide ayazda donarsaa😕
ahanda görüyorsun reis ısmarlıyım die can atıyoo😀😀😀😀ben gs linin tavugu 6 tane alanını severimmgenemi tavuk 🙂
kazım gs li deyince bende dahil oldım şöyle yapalım kim daha az yerse o ısmarlasın tamammı ikimiz arasın da digerleride misafirahanda görüyorsun reis ısmarlıyım die can atıyoo😀😀😀😀ben gs linin tavugu 6 tane alanını severimm
😀😀😀 fark yapmaz ben yedigim tavuga bakarımmpuhahakazım gs li deyince bende dahil oldım şöyle yapalım kim daha az yerse o ısmarlasın tamammı ikimiz arasın da digerleride misafir
kazım ben işime bakarım diyon yani seni belki resulu kurtarırım dedim ama nafile sen kararlısın resule cıngan tavıgı yaptırmaypuhahapuhaha😀😀😀😀😀 fark yapmaz ben yedigim tavuga bakarımmpuhaha
aynen o da okadar güzel yapmasaydıı ilk seferdee tadı damagımızda kaldııkazım ben işime bakarım diyon yani seni belki resulu kurtarırım dedim ama nafile sen kararlısın resule cıngan tavıgı yaptırmaypuhahapuhaha😀😀
hani bukadar övüyon merak ettim vallah hani bende yaparım ama ne biliyim çok övdün bi arada inşallah bize nasip olur😱key:😱key:aynen o da okadar güzel yapmasaydıı ilk seferdee tadı damagımızda kaldıı
resimler vardı görmedinmii😕 yüklemiştikkhani bukadar övüyon merak ettim vallah hani bende yaparım ama ne biliyim çok övdün bi arada inşallah bize nasip olur😱key:😱key: