Sticker yardım..

Levent'in bir onceki sayfada gönderdiklerinde cruisin yazısı var altında zarlar var.. Onu uygulayabiliyormusun kırmızı olarak bakalım nasıl duruyor🙂

Eyvallah kardesim zahmet ediyosun🙂ok bu güzel olmuş..yarın ölçüsünü alayım Aybarsa veriyim yaptirtabilirim diyordu.Antalya'da stickercisi varmış galiba

abi şimdi gördüm konuyu..sana arkadaşın mailını ben pm olarak göndericem..kafanadikleri sorarsın..aybarstan aldım mailını dersin o yardımcı olur

Eyvallah kardesim zahmet ediyosun🙂ok bu güzel olmuş..yarın ölçüsünü alayım Aybarsa veriyim yaptirtabilirim diyordu.Antalya'da stickercisi varmış galiba

ne zahmeti be arkadaşım biz scw ailesi değilmiyiz.inşallah güzel olur sonuncu yakıştı walla 🙂

erkan abi bunları buldum ama kafandaki model nasıl bilmediğim için belki bi fikir uyandırabilir...

stickerxz6.jpg

sticker1cm2.jpg

tld_tattoo_sticker.jpg
[/
GÜZEL VE İLGİNÇ HEPSİDE GERCEKTEN PAYLAŞTIĞIN İÖİN TŞEKKÜRLER ...

rica ederim abi nedemek... yardımım dokunduysa ne mutlu bana 🙂 birde sayın patronumuzdan bişey rica etmek istiyorum buralardaysa duyar inş sesimi...bu alttaki sticker dan yaptırıp cama içten yapıştırılacak şekilde yapabilirmiyiz 🙂

200560_1841338587548_1063064783_2123706_7085127_n.jpg

bunu aslında benzin kapağına yaptırsak fena olmaz hanii ...

39,125Konu
763,842Mesajlar
21,882Kullanıcılar
Geri
Üst Alt