Start/stop arızası

kemales26

Kayıtlı Üye
Herkese iyi akşamlar. 2014 1.4 140hp fr kullanıcısıyım. Aracım durur vaziyetteyken rolenti düşüyor devir saatti aşağı doğru gidip titreme yapıyor. Bunu yaptıktan bir süre sonra yol bilgisayarında HATA STARTSTOP yazdı. Sebebi nedir daha önce karsılasan yada konu hakkında bilgisi olan arkadaş varsa yardımcı olursa sevinirim.

Bu mesaj SCW - SeatClubWorld mobil uygulaması ile gönderilmiştir.

Benim başıma gelmedi ama bu arıza aküden oluyormuş. Araçda ki akü fabrika çıkış mı?

Note 5 cihazımdan gönderildi

Akü fabrika cıkısı. Servisten randevu aldım pazartesi günü bugunde geçerken ugradım servise usta makineye bağladı aracı yakıt atığı arızası die bi arıza göstermis pazartesiye kadar yakıtınbş değiştir bin tekrar geldiginde bidaha bakalım dedi ama içime sinmedi hiç

SCW - SeatClubWorld kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Akü fabrika cıkısı. Servisten randevu aldım pazartesi günü bugunde geçerken ugradım servise usta makineye bağladı aracı yakıt atığı arızası die bi arıza göstermis pazartesiye kadar yakıtınbş değiştir bin tekrar geldiginde bidaha bakalım dedi ama içime sinmedi hiç

Yakıt aldığınız yeri değiştirin. Bir de yakıt iyice bitip ışık yakana kadar yakıt almayın. Işık yandığında iki kutu katkı koydurup üzerine yakıt alın. Büyük ihtimalle pisliği atacaktır.

İlginiz tesekkur ederim.

39,145Konu
763,892Mesajlar
21,926Kullanıcılar
BlacklockSon üye
Geri
Üst Alt