Stage 2 Kaç Çevirir?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Çöllü
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kısmet olurda aracı sattığımızda temiz bulursak alabilirim Selçuk ama fazla binemem en fazla 1.5 yıl 🙂

Oda yeter ceyhun zaten en güzel araçta olsa günümüzde artık insanlar bir araca en fazla 1-2 bilemedin 3-4 sen tahammül ediyor ya sıkılıp değiştiriyor yada aynısının daha yenisini almaya çalışıyor.. 1.5 sene değil 3 ay binsen yeter o araca çok tatlı gidişi var.. fakat Frenaj ve Konfor beklentin Leon kadar olmayacak.. Alda ali abinin cuprayla yürüyek bu seferde 🙂 😱key:

Oda yeter ceyhun zaten en güzel araçta olsa günümüzde artık insanlar bir araca en fazla 1-2 bilemedin 3-4 sen tahammül ediyor ya sıkılıp değiştiriyor yada aynısının daha yenisini almaya çalışıyor.. 1.5 sene değil 3 ay binsen yeter o araca çok tatlı gidişi var.. fakat Frenaj ve Konfor beklentin Leon kadar olmayacak.. Alda ali abinin cuprayla yürüyek bu seferde 🙂 😱key:

🙂 sorma kafam takıldı zaten bugün istoç a geçicem dyno için 🙂

Bunu benim arabaya yapsak 85,5 hp'ye çıkarmı acaba?

Selçuk araç 127hp çıktı buna ne diceksin şimdi

Bekledigim bi sonuçtu 😱key: sanırım yazılım güncellemesi esnasında serviste silindi senin yazılım 😡

Genede 16" jantla haşamat etmen gerekirdi beni, sen öyle deyince benim aracı sokasım geldi dynoya stock olarak bi 130'u var galiba.. 17" jantla kafa kafaya gittigine göre.. 😕

Bence bi araştır bunun arkasını ara derim nerde nasıl silinmiş.. 😱key:

Bekledigim bi sonuçtu 😱key: sanırım yazılım güncellemesi esnasında serviste silindi senin yazılım 😡

Genede 16" jantla haşamat etmen gerekirdi beni, sen öyle deyince benim aracı sokasım geldi dynoya stock olarak bi 130'u var galiba.. 17" jantla kafa kafaya gittigine göre.. 😕

Bence bi araştır bunun arkasını ara derim nerde nasıl silinmiş.. 😱key:

ilk fırsatta Barbaros a gidicem bakalım Ömer ile görüştüm plakaya kayıtlı dedi sonucu bildiririm sana.Şu sınavlarımı bir atlatayımda 🙁 birde o hava filtresini sökücem gerçekten aracı boğmaya başladığına inandım.Zaten Burakta demişti bende söktüm diye.

39,124Konu
763,837Mesajlar
21,881Kullanıcılar
rafetberkaySon üye
Geri
Üst Alt