Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Erim Eryada taktılar. değişik oldu ama kullanmak zor, kaldırımlar falan birkaç kere yeniden monte ettirmek zorunda kaldım. Spoyler de Efeden aldım çok da memnunum bir dünya para vermediğim için.
Dikkat etmeye çalışırım abi bende senin aracın gibi yapmayı düşünüyorum .Orjinal tamponlarla lip,marşpiyel ve spoyler. Tamponları seviyorum zaten arabada siyah olduğu için pek batmıyor göze 🙂Fiyat olarak ne kadara yaptırdınız onuda öğrenebilirsem çok sevinirim
Erim uzun zaman geçti yahu, spoyler fiyatını hatırlamam pek kolay değil. Marşpiyel için pek sıcak değilim, onu alırsam tamponlar ve jant lastik de girecek işin içine bi dünya zarar edecem. Bu haliyle epeyce güzel.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren sitemiz 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Hukuka, mevzuata veya telif haklarına aykırı olduğunu düşündüğünüz içerikleri lütfen iletişim kısmından veya [email protected] mail adresimiz üzerinden bizlere ulaşarak bildiriniz.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.