Sport Rider Hava Filtresi?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Gsaer
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Gsaer

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar Sport rider'ım var hava filtresi taktırmak istiorum biraz ses için sizce yakıt çok artarmı???

adam ses için filtre diyo sen diyosun cut out 😀 umut hava filtresinde cutout varda benmi bilmiyorum 😀 alem adamsın...

soruya gelriserk; yakıtta hissedeceğin şekilde bir artış olmaz,filtreyi sıcaktan korursan performanstaki azda olsa artışı hissedersin.ama filtre bizim araçlarda çok ses vermiyor..bizim araçlarda en iyi sesi k&n 57s serisi veriyor.bende onu kullanmaktayım...

adam ses için filtre diyo sen diyosun cut out 😀 umut hava filtresinde cutout varda benmi bilmiyorum 😀 alem adamsın...

soruya gelriserk; yakıtta hissedeceğin şekilde bir artış olmaz,filtreyi sıcaktan korursan performanstaki azda olsa artışı hissedersin.ama filtre bizim araçlarda çok ses vermiyor..bizim araçlarda en iyi sesi k&n 57s serisi veriyor.bende onu kullanmaktayım...

ee tamam arkadaşın abisi benim aracımdaki cut outu beğenmişti 😱 sesi çok istemiyorsa orta susturucudan hemen sonra takar orta kıvamda bir ses çıkar

😀 niee kızıyimkiii 😀 bu arada bizim filtre sistemi biraz garip ben onun için sıkıntı çıkmaması adına cutoutu önerdim

39,142Konu
763,881Mesajlar
21,920Kullanıcılar
berat.soylu_Son üye
Geri
Üst Alt