spor yaymi?? presmi??

kuaforhalim

Kayıtlı Üye
Degerli arkadaslar 2014 fr arac aldim cok aman aman düşürmek istemiyorum. . örnek suan lastik ile camurluk arasi 5cm ise ben bunu 2.5 yada 3santime düşürmek istiyorum. Spor yay bana sert geldigi icin soguk pres yaptirmayi düşünüyorum fikriniz nedir. . .

Degerli arkadaslar 2014 fr arac aldim cok aman aman düşürmek istemiyorum. . örnek suan lastik ile camurluk arasi 5cm ise ben bunu 2.5 yada 3santime düşürmek istiyorum. Spor yay bana sert geldigi icin soguk pres yaptirmayi düşünüyorum fikriniz nedir. . .
soğuk preste sert olur eibach yay konforunuzdan ödün vermez hemde yumuşaktır

Press biraz sıkıntı yaratıyormuş ilerleyen zamanlarda. Bugün birçok kullanıcı Eibach yay tercih ediyor. Bence pressletmeyin.

Benim bir arkadaşimin leonu yaylari pres ve benim orjinal yaylardan daha konforlu arabası ? Herkes tersini soyluyor her yerde ama bire bir şahidim yay baaışdıgı icin sertligini mi kaybediyor 🙂 napıyor bilmıyorum beş cm şik yay kadar basık ve cok konforlu enteresan

Bendede 2014 fr var 3 cm eibach aldim ilk takdik araba basilmadi orjinali neyse o kaldi fr alrda kronik eibach 3 cm araci basmiyor. 5 cm eibach ile degistirdik snra suan 3 cm yay ne kadar basacaksa oladar basdi stabilize de bile kullaniyorum kesinlikle konfor artti bile diye blirim giremeyeceginiz hizda virajlara makaslara gire blirsiniz pres olumdur 200 ile girdigin bir virajda metal yorgunluguna ugramis bir yayin kesmesi sana sayamayacagin taklalar attira blir kardesim

Leonlarin çamurluk lastik arası çok yuksek, 5cm eibach tavsiye ederim...

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

39,145Konu
763,892Mesajlar
21,926Kullanıcılar
BlacklockSon üye
Geri
Üst Alt