Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

South Park ''bip''lendi !!!

GKN

Kayıtlı Üye
Katılım
8 Eyl 2009
Mesajlar
633
Yaş
36
Amerikalı Müslüman bir grubun sert uyarıları nedeni ile South Park'ın çarşamba günkü bölümünde Hz. Muhammed kelimeleri "biplendi" ve yine aynı bölüm sansür bandı ile yayımlandı.

South Park geçen haftaki bölümünde yayımlanan Muhammed'in ayı kostümlü görüntüsünün yerine Noel Baba'nın ayı kostümlü bir görüntüsünü koydu.


Ölüm tehditleri etkili oldu

Radikal Müslüman bir grup Hz Muhammed’i ayı kostümü giymiş olarak tasvir ettikleri için Amerikan animasyon dizisi “South Park”ın yapımcılarından intikam alma tehdidinde bulundu.

Tehdidin yayınlandığı RevolutionMuslim.com internet sitesi derhal kapatıldı ama “South Park” yapımcıları Trey Parker ve Matt Stone’a yönelik tehdit sitesin önbellek versiyonunda hala görülebiliyor.

Yazılı tehdidin altında imzası olan ve kendisini New Yorklu Ebu Talhah El-Amrikee diye tanıtan kişi yapımcıların peygambere “açık bir şekilde hakaret” ettiklerini söyledi.

Sitede 2004 yılında Amsterdam’da bir sokakta Müslüman kadınlar hakkında yaptığı filme kızgınlık fuyan bir fanatik tarafından silahla vurulan ve daha sonra bıçaklanarak öldürülen Hollandalı film yapımcısı Theo Van Gogh’un dehşet verici bir fotoğrafı da bulunuyor.

Filmin senaryosu Hz Muhammed’in günümüzün ahlak anlayışına rehberlik yapamayacığını savunan Müslüman bir kadın tarafından yazılmıştı.

El Amrikee tehdit mesajında, “Matt ve Trey’i yaptıkları şeyin ahmakça olduğuna dair uyarıp bu bölümü yayınladıkları için sonlarının da muhtemelen Theo Van Gogh gibi olacağına dair uyarıda bulunmamız gerekiyor. Bu bir tehdit değil, başlarına ne gelebileceğine dair bir uyarıdır” dedi.

Sitede ayrıca Parker ve ****tt’un California’daki iş yerleri ile programın yapımcısı olan Comedy Central şirketinin New York’taki adresleri de yayınlandı.

Dinlerle dalga geçme fırsatını hiç kaçırmayan ünlü komedi şovu daha önceki bölümlerinde İsa'yı porno izlerken, Budha'yı da kokain çekerken çizmişti.

CNN Türk & Yahoyt
 
cok guzel olmasını yanında dın konusunda bazen gercekten b.ku cıkaryolar Southparkta,ben gulerım,o guler,su bu guler ama herkes de aynı mantıkta aynı kafada olamaz,dın hassas b konudur
 
evet katılıyorum cana. yakında o diziyi çekenlere yapanlara bişiler olur sanırım :)
 
konu kalmamış herhalde..
fuzuli bi bölümde kullanmaları...
 
Türkiyeye gelirlermi bu kafirler haber verin........
 
Geri
Üst Alt