Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
htc desire hd yi bekle derim abi. aylardır tel ihtiyacım var ve akıllı telefon pazarını uzun süredir yakından takip ediyorum. pişman olma sonra. vodafonla bu ay içerisinde gelecek diye umut ediyoruz.
kesinlikle katılıyorum bende onu bekliyorum aylardır. 🙂 tek sıkıntısı batarya olabilir. ama normal bir kullanımda 8saat gidiyormuş. Kaldıki GPS özelliği falan var, araçta bu özelliği açarken aleti o sırada şarj edebilirsiniz araçta. Olmadı bi yedek batarya taşıycaz artık 😀 Onun dışında özellikleri şu anda piyasadakilerin en iyisi ve HTC marka olması ve Android OS kullanması fiyatını düşün tutacaktır diye tahmin ediyorum.. 🙂
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren sitemiz 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Hukuka, mevzuata veya telif haklarına aykırı olduğunu düşündüğünüz içerikleri lütfen iletişim kısmından veya [email protected] mail adresimiz üzerinden bizlere ulaşarak bildiriniz.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.