Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Sonunda bende seat ailesine FR ile katılmış bulunmaktayım
rcd510 :500-600 tl arası nette bulabilirsin.Bosch marka led ekranlı olmasına dikkat et.
Pedal seti serviste manuel için 267 tl ayak dayama 55 tl. (bunlar golf ve scirocco için olanları ki bunlar standart cupra da olanlar ile aynı)
biraz durumumu düzelteyim bi borçları nasıl ödüyorum bakayım sonra rcd 510 ve ayak dayama ile lip düiünüyorum fakat tampona dokunmak istemiyorum çnki bn fr aldım fr tampon olsun orjinal olsun fakat çıtaları siyah kaplatabilirim sonra🙂aslen acilen buluşma bekliyorum seat ailesinden🙂
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren sitemiz 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Hukuka, mevzuata veya telif haklarına aykırı olduğunu düşündüğünüz içerikleri lütfen iletişim kısmından veya [email protected] mail adresimiz üzerinden bizlere ulaşarak bildiriniz.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.