cok iyide defans yaparım hee top gecer adam geçmez misalii 😀 laf aramızdabende defansa adam aldık sandım ahahahaha 😀
Şimdi galatasaray düşünsüncok iyide defans yaparım hee top gecer adam geçmez misalii 😀 laf aramızda
liseden sonra arenayı ve tüm tesislerinizi de yakar tüm den kurutacam kökünüzü 😀.D
kazım şimdi burda gene cilve yapma fotolar var eliizde biliyon ayrıca sende saç yok ki teli olsunpuhahapuhaha kardeşim cinconlu benimayrıca sacımın kalan bir telini alamaz pis cinconn 😀
töbe töbe ezelden ebete elhamdilillah fenerbahceliyimm neyleyim ben lacivert diyince sarı demeyen sevgiliyii hey beee:şoförkazım şimdi burda gene cilve yapma fotolar var eliizde biliyon ayrıca sende saç yok ki teli olsunpuhahapuhaha kardeşim cinconlu benim
kardeş bak açık pazarlık yapalım sana kayak takımı alacam bide balayı hediye edecem ok de sen heletöbe töbe ezelden ebete elhamdilillah fenerbahceliyimm neyleyim ben lacivert diyince sarı demeyen sevgiliyii hey beee:şoför
kazım şimdi burda gene cilve yapma fotolar var eliizde biliyon ayrıca sende saç yok ki teli olsunpuhahapuhaha kardeşim cinconlu benim