Herkese merhabalar. Forumda ve internette araştırdım fakat tatmin edici bilgiler elde edemedim. Orta susturucu iptalinde alt devirlerde performans düşüşü yaşandıgını söyleyenler var. Videodaki ses gibi bir ses bana yeterli gelecektir fakat videoda sadece rölanti devrindeki ses var neredeyse. Araç yürürken nasıl bir ses çıkıyor merak ediyorum. Video linki >>>>>> Son susturucu iptali ve sonuç 🙂 - YouTube
Son susturucuyu iptal edip küçük bir susturucuyla ses çok güzel oldu diyen de var. Sadece son susturucu iptali performans ve yakıt olaylarını nasıl etkiler ?
Forumda sadece son susturucu iptali yapan arkadaşlar varsa tecrübelerini ve varsa videolarını paylaşabilirler mi acaba ? Herkese şimdiden teşekkür ederim.
Son susturucuyu iptal edip küçük bir susturucuyla ses çok güzel oldu diyen de var. Sadece son susturucu iptali performans ve yakıt olaylarını nasıl etkiler ?
Forumda sadece son susturucu iptali yapan arkadaşlar varsa tecrübelerini ve varsa videolarını paylaşabilirler mi acaba ? Herkese şimdiden teşekkür ederim.