fatihyksel
Kayıtlı Üye
Fotoğrafları görünce bu bi yerden tanıdık diyorum..😀 😀 😀 😀
Harbi milli kayakçı filan Zannettim, 😀
😀 ama sonuçtaa gayserinin milli kayakcsı amam evlendi sonunda 😱😱😱😱
Fotoğrafları görünce bu bi yerden tanıdık diyorum..😀 😀 😀 😀
Harbi milli kayakçı filan Zannettim, 😀
kazııııııı kardeşim evlendigine çok sevindim .ama çagırmadıgına bozuldum ,evlilikte keramet vardır derler bak saç çıkmış sende de bide yurt dışı felna diyon la alacagın olsun kazım saçlar harika olmuş vegasdaki fişçi adamlara dönmüşsün kızlarda başın da fişversene diye
ha eger öyleyse tamam yoksa vegasda yakalarım ben onuabii bize özel erciyeste bi kümes tavıkla düğün yapacakmış unutmamış bizi 😀 😱
ha eger öyleyse tamam yoksa vegasda yakalarım ben onu
la avcı avcı yı nerde bulacagını iyi bilir ben eski kulagı kesiklerdenim kazımın bana yetişmesi içn 40 fırın ekmek yemesi lazımayrıyetten vegasada gitsen çok zor abii kendisi yeraltı çarşısında dükkan önünde avda 😀
la avcı avcı yı nerde bulacagını iyi bilir ben eski kulagı kesiklerdenim kazımın bana yetişmesi içn 40 fırın ekmek yemesi lazım
,bu arada böyle romantik olabilirmi 😀
![]()
kazııııııı kardeşim evlendigine çok sevindim .ama çagırmadıgına bozuldum ,evlilikte keramet vardır derler bak saç çıkmış sende de bide yurt dışı felna diyon la alacagın olsun kazım saçlar harika olmuş vegasdaki fişçi adamlara dönmüşsün kızlarda başın da fişversene diye