Smart fourfour brabus hakkında

daha ne saglam motor saglam kasa ve bana gorede ıyı goruntu

ayberk sanayıde mersocu tanıdıgım var uyguna bulurum paracayı🙂 sonucta uzerınde 6.3 amg motoru yok

coupe modeli çok güzel bunların, çok küçük abi ya fiat 500 gibi nerdeyse🙂

ayberk sanayıde mersocu tanıdıgım var uyguna bulurum paracayı🙂 sonucta uzerınde 6.3 amg motoru yok

Sanayideki mersocunun TR'de 5 tane olan bi aracın parçasını stoklayacağını sanmam Abi 😀
Motor konusunda parça sıkıntısı olmaz zaten. Mitsubishi motoru var üzerinde. Ki zaten bissürü CZT var TR'de. Birçok parçası aynıdır tahminince.
Ancak demek istediğim ıvır zıvır parçaları için 🙂 Mesela kendi arabamın 1 tane sis kapağı için 4 ay beklediğimi bilirim. Aynı bunun gibi.

5 den fazladır sanırım, sadece konyada kesin 2 tane olduğunu biliyorum biri benim yıkamacıda🙂

Valla bi ilde 10 tane de olsa sanayideki parçacı onun parçalarını getiripde stoklamaz. Servis bile getirip stoklamıyo.

Sanayideki mersocunun TR'de 5 tane olan bi aracın parçasını stoklayacağını sanmam Abi 😀

5 den fazladır sanırım, sadece konyada kesin 2 tane olduğunu biliyorum biri benim yıkamacıda🙂

Valla bi ilde 10 tane de olsa sanayideki parçacı onun parçalarını getiripde stoklamaz. Servis bile getirip stoklamıyo.

5 de çok emindin 10 a çıktı😀 hemde TR de de değil, ilde😀

5 de çok emindin 10 a çıktı😀 hemde TR de de değil, ilde😀

Sonuç olarak aracın ıvır zıvır parçasını serviste de rahatça bulamazsın, sanayide hiç bulamazsın 🙂
Yarın bi tane servisi arayıp sor istersen 🙂

Smart Four four vardır bir sürü zaten, 5 tane olan Brabus'ı.

39,143Konu
763,883Mesajlar
21,922Kullanıcılar
tekipa55Son üye
Geri
Üst Alt