34kok15
Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar yardımlarınız neticesinde dün lovato marka lpg taktırmış bulunmaktayım yardımlarınız için teşekkürler. bağcılar-güngören sanayi sitesinde öz çağlar otoda yaklaşık 8 saatte 2 tane kalifiye usta montajı yaptı ve bende başından hemen hemen hiç ayrılmadım 4 saatte montaj yapıyoruz diyen servisler nasıl yapıyor anlamadım ama çok zor bir işmiş onu anladım. adamlar baya ilgilendiler özen gösterdiler her takılan parçanın işlevini anlatıp durdular ben yapılan işi samimiyetten dolayı beğendim tavsiye ederim.
çekişte azalma olmadı ve seste yok bundan memnunum
ilk olarak 2.53 krş tan 20 tl lpg alıp gaz ayarı yapıldıktan sonra 67km kulladım ve km de 30krş yaktı sizce bu normal mi?
önemli not:montajı yapan ustalar bazı lovato servislerinin ısı sensörü koymadığını çünkü kutudan çıkmadığını ekstra olarak temin edilip takıldığını bu nedenle bazı servislerin bunu takmadığını neticesinde arıza ışığı yanma nedenlerinden biri olduğunu söyledi lovato kullanan yada taktıracak arkadaşların dikkatine.
çekişte azalma olmadı ve seste yok bundan memnunum
ilk olarak 2.53 krş tan 20 tl lpg alıp gaz ayarı yapıldıktan sonra 67km kulladım ve km de 30krş yaktı sizce bu normal mi?
önemli not:montajı yapan ustalar bazı lovato servislerinin ısı sensörü koymadığını çünkü kutudan çıkmadığını ekstra olarak temin edilip takıldığını bu nedenle bazı servislerin bunu takmadığını neticesinde arıza ışığı yanma nedenlerinden biri olduğunu söyledi lovato kullanan yada taktıracak arkadaşların dikkatine.