sizce nasıl jant ?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan mrtcntkn
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Klasiklerin disinda bisi olsun diye bu janti sectim..gitcem sahin borbetlerinden alicam en sonunda 😀 😀

Benim jantlarıda andırıyo güzel bende farklı olsun diye taktım ama gene değiştircem..

Aybars o 700 luk ilani alicaktim adam baskasina sattim ..farkli olsun diyorum sport up cok klasik ve makyajli kasaya sport up pek mantikli gelmedi yaa 🙂

Aybars o 700 luk ilani alicaktim adam baskasina sattim ..farkli olsun diyorum sport up cok klasik ve makyajli kasaya sport up pek mantikli gelmedi yaa 🙂

zevk senin tabiki ama orjinali dışında veya bbs rs tarzı birşey takmadığın sürece 17 jant en fazla 2 ay sonra çok küçük gelecek gözüne.pişmanlık yaşayabilirsin

Ben de yeni A4 te gormuştum çok şık duruyodu heralde leona da yakışır 😕

zevk senin tabiki ama orjinali dışında veya bbs rs tarzı birşey takmadığın sürece 17 jant en fazla 2 ay sonra çok küçük gelecek gözüne.pişmanlık yaşayabilirsin

Aybarsım şimdi düşeş 17 lastik buldum 😀 ilerde 18 bulursam 18e geçerim tabiki 😀

muratım bence 18 a leonu guzel gosteren 18 janttır 17 guzel durmuyor bnce snra bıdaha 17 den 18 e gecmeye kalkrsın 🙂

Güzel ama zamanla S5 ve RS6 jantı gibi bütün Leonlar'da, Golfler'de, A3ler'de , Passatlar'da,.... görecekmişiz gibi geliyor.

39,125Konu
763,840Mesajlar
21,882Kullanıcılar
Geri
Üst Alt