sizce hangisi?

1.4çüler daha iyi cevaplar kaç yapacağını ama o hızlara çıkamamasının sebebi şanzıman oranları yetse bile ki yetmez o deviri çevirecek tork ve güç yok 125lik tsi da benim tahminimde 220 civarı görür yokuş aşşağı bilemedin 225 ama 250ler hayal 240 gördümde 250 sandım falan değil bu olay🙂

1,4 tsi son dişlisi ıle altıncı vıtesını hesapla yaklaşık 290 km cıvarında bıtıyor cok rahat yeter ama motorun gucu o hızı gormeye yetmez

aynen suanda net en fazla gordugum 230 km daha fazla naparsan yap olmaz D:

motoru bıraz yukleyerek aracı hafıfleterek ve bırde sanzıman oranlarıyla oynayarak bıraz daha + olur bızım mıllet sanzımanla oynamıyor ama hondada cok yapan var ıstedıgın vıtesı kısaltıp uzatabılırsın

dyno platform üzerindeyse görebilir, yolda o hıza ulaşacak yokuş aşağı ve rüzgarı bulabilmenin pek mümkünatı yok. benim araçta platform üzerinde 240 üzerini gördüm ama gerçekte 220 üstünü görebilecek müsait yol bulamadım. Gerek de yok zaten, 2 gündür 6lt ve aşağısı tüketimle dolanıyorum.

mehmet şu şnzuman işine iyice girdin gibime gelyor birşey sorucam leonun 6 viteslisini 1.6 ya taksak en olur

mehmet şu şnzuman işine iyice girdin gibime gelyor birşey sorucam leonun 6 viteslisini 1.6 ya taksak en olur

kaptanım benım arac oluyor ama sanzımanı ucuza almama ragmen bır dunya paraya cıkıyor ne hıkmetse benım arac bıraz ters kalıyor o yuzden beklıyoruz cok saglam bır usta bulana kadar o plan duracak.

vw de 1,9 tdilarda kı 5 ileri sanzımanın yerıne altı ılerı cok rahat takılabılıyor.Golf v 1,6 fsidakı altı ılerı dıger golf v 1,6 8v sanzıman sokulup yenısı takılmasından ibaret en guzel sanzımanla oynama honda da artı bırde opelde oluyor.

Benım kasanın dızelı olsa iş coktan o işi halletmıstım uydurmaca işede ben gelemem

39,142Konu
763,881Mesajlar
21,921Kullanıcılar
fireman2603Son üye
Geri
Üst Alt