Sitede yayınlanan reklamlar hk. yardım

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan PATRON
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

PATRON

Administrator
Arkadaşlar merhaba,
Benim 2 bilgisayarımda da reklam gösterimin de problem var.
O yüzden sizden yardımcı olmanızı rica edeceğim 🙂
Tüm sayfalarda üstte kare içindeki Admatic reklam yazan yerdeki reklam türü hariç nerelerde reklam var?
Test için altta linkini verdiğim konunun tüm yerlerin de ve o sayfanın en son yazılan mesajına gidilerek o sayfadaki reklam yerlerinin bana ekran görüntüsünü çekip buraya yükleyebilir misiniz.
SCW Yoklama 2017 | SCW - Seat Club World - Seat, Seat Forum Türkiye
Mobil testi yapacak varsa aynı şekilde ayrı ayrı gerçekten çok sevinirim.

NOT: Teste başlamadan önce CRTL + F5 yapıp denerseniz sevinirim. (Sitenin önbelleği yenilensin)

en altta üst üste iki reklam

Ekli dosyalar

• IMG_1451.PNG
    IMG_1451.PNG
    45.9 KB · Görüntüleme: 14
Abicim buda masaüstü resmi En alt ve en üstteki admaticler haricinde ilk mesaj altında bu reklam çıkıyor başka göremedim sayfa boyunca

Ekli dosyalar

• ss1.JPG
    ss1.JPG
    166.4 KB · Görüntüleme: 16
Telefondan giriyorum abi ama konuların ilk mesajının altında daha doğrusu imza kısmında bir reklam alanı daha çıkıyor ama açılmıyor telefondan girdiğim için

Screenshot_20170129-004533.png

Arkadaşlar merhaba,
Benim 2 bilgisayarımda da reklam gösterimin de problem var.
O yüzden sizden yardımcı olmanızı rica edeceğim 🙂
Tüm sayfalarda üstte kare içindeki Admatic reklam yazan yerdeki reklam türü hariç nerelerde reklam var?
Test için altta linkini verdiğim konunun tüm yerlerin de ve o sayfanın en son yazılan mesajına gidilerek o sayfadaki reklam yerlerinin bana ekran görüntüsünü çekip buraya yükleyebilir misiniz.
SCW Yoklama 2017 | SCW - Seat Club World - Seat, Seat Forum Türkiye
Mobil testi yapacak varsa aynı şekilde ayrı ayrı gerçekten çok sevinirim.

NOT: Teste başlamadan önce CRTL + F5 yapıp denerseniz sevinirim. (Sitenin önbelleği yenilensin)

Konu içerisinde mesaj yazılarımızın altında bir de sitenin sağ tarafında sidebar bölümü var. Ama reklamlar görünmüyor. Kodlarda mı sorun oldu acaba ?

Ekli dosyalar

• Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    47.1 KB · Görüntüleme: 8
39,124Konu
763,837Mesajlar
21,881Kullanıcılar
rafetberkaySon üye
Geri
Üst Alt