Madem moderatör konusuna değinilmiş ben kendi gözlemlediğimi yazmak istiyorum.
Forumdaki konular ve kuralları denetleyen çoğunlukla PATRON ve kurtbil var benim gördüğüm kadarıyla. Belirli bir düzenin sağlanması isteniyosa bütün yöneticilerin bence aynı zamanı ayırıp, aynı dikkati özeni göstermesi gerekir diye düşünüyorum.
Konulara ve imza boyutlarına gelirsek. Daha önce defalarca da bu konulardan bahsettim. Belirli bir imza kuralı konuldu. 320x240 piksel sınırlaması getirildi. Ne saçmalıktır ki ardından bu kural, 320x240 piksel boyutunda 2-3 tane resim koyulabileceği şeklinde yorumlanıp uygulandı.
Ayrıca buranın bir otomobil forumu olduğunu düşünerek, otomobil ve özellikle Seat ilgili konulara daha fazla önem verilmesi gerek diye düşünüyorum. Açıkçası ben foruma girip, kim nerede ne yapıyo bilmek istemiyorum. Bunun için cep telefonu diye bişey var çok merak edenler birbirini telefonla arayıpta sorabilir diye düşünüyorum.
Haa eğer bu konular çok isteniyor ise, bütün otomobil ve Seat hakkında olmayan konular tek bir Off Topic bölümü altında toplansın. Otomobiller, Seat hakkında teknik birşey içermeyen konular o başlık altında paylaşılsın. Bu şekilde haftada bir, Leon'a ne jant takayım konularını görmekten kimseye gına gelmiş olmaz sanırsam. Ya da sorununa cevap arayan birisi, kimin nerede olduğu karmaşasına takılmadan sorununa yanıt bulabilir.
Yazdıklarımı baştan aşşağıya mantık çerçevesinde okuyan birisinin, fikirlerime katılmayacağını pek sanmıyorum. Umarım en kısa zamanda bu konularda düzenlemeler getirilir.
Teşekkürler.