sinyal

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan leonman
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ben gecen gun yaptirdgim cok guzel oldu cıft duyulu ampulle oluyor bızım sıtedekı elektrıkcı dursun abı yapıyor DEHA nıcklı uyemız elektırıkcı gerckten bı dehadır kendısı 😀 Irtıbata gecıp ogreneblrısnz yada adresını vereblrım gıdıp kolaylıkla yaptrablrsınz ?

valla adresi verirseniz süper olur,haftasonu giderim.çok teşekkürler.

can bu arada bu olay çok maliyetli birşey değildir diye düşünüyorum ?? sinyaller+parklara led+sinyalleri parklara bağlatma ???

ben Dursuna yaptırdım sinyalleri parklarla bağlantırdım çok muhteşem duruyor 10 arabam olsun 10 tanesinide o şekilde bağlatırım....

nerede tam yeri ?
belki kartal a gidicem elif tuning e..orayada uğrarım..benim park ampülleri turuncu güzel duruyor ama biraz baydım sanki

Telefon numarası : 0533 965 58 57

maltepede yeri.. beni söyleyebilirsiniz yardımcı olur benim aracada dursun yaptı

walla çok fazla maliyeti olmuyor ben toptan yaptırdım farklı şeyler kapı altı led falan da vardı o yüzden net bi fiyat veremem ama şöyle diyim gidip başkasına yaptırmayın arıza lambası yakıyo millet dursun yaparsa böyle bir şey kesinlikle söz konusu olmaz 🙂 I LOVE DURSUN 😀 diyorum ben tek geçiyorum 😀

walla çok fazla maliyeti olmuyor ben toptan yaptırdım farklı şeyler kapı altı led falan da vardı o yüzden net bi fiyat veremem ama şöyle diyim gidip başkasına yaptırmayın arıza lambası yakıyo millet dursun yaparsa böyle bir şey kesinlikle söz konusu olmaz 🙂 I LOVE DURSUN 😀 diyorum ben tek geçiyorum 😀

tamamdır,onla çözücez bu işi anlaşıldı 🙂 teşekkürler yardımların için.

39,125Konu
763,840Mesajlar
21,882Kullanıcılar
Geri
Üst Alt