H
HaKo
Guest
Bende bugün ilkine girdim ne tesadüf 🙂 hatta önümde kırmızı cupralı bi çocuk vardı. inek gibi kaıda bakıodu canım bnm =) Sınav çıkışındada geldi sınava küfr ede ede garip biri 😛
benimde ondan bi farkım yok 😀
Bende bugün ilkine girdim ne tesadüf 🙂 hatta önümde kırmızı cupralı bi çocuk vardı. inek gibi kaıda bakıodu canım bnm =) Sınav çıkışındada geldi sınava küfr ede ede garip biri 😛
ama varya su fınaller bı bıtsın 23 unde cıkıp dısarda guzel bı stres atıcam...
benimde ondan bi farkım yok 😀
sınav mı o da ne🙂
23 ünde nereye çıkıosn olm 25 inde ingilizce var 🙂 bıçtık.. bayaada çalışcak şey var galiba ingilizcede. İnsan 23 ünde bitirir yaa haftaya haftasonuda sınav stresi olcak kafamızda pff
---------- Post added at 01:11 ---------- Previous post was at 01:09 ----------
Kanka sen arada bi okula gelsen, şu derslere arada girip nelerin önemli fln olduunu öörensen hç sıkıntı yaşamicanda... Kimler geçio bi bilsen.
benim içimde kötülük yoksa ben o köprüden kafam kıyakken de geçerim sen kendi derdine yan🙂
sen öbür taraftaki sınavı düşün o biraları iç iç ayyaş herif 😀
---------- Post added at 01:12 ---------- Previous post was at 01:11 ----------
haklısın kardeşimde işte benimkide artık bi hayat tarzı böyle okuyorum 😀 Mesela gökaa da benim gibi okuyor çok taktir ediyorum benden bi tane daha varmış diyorum 😀