Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

simao-fernandes

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

18891945

Kayıtlı Üye
Katılım
11 Eyl 2009
Mesajlar
784
bu seneki enteresan transfer politikamız son sürat devam ediyor..sene başında guti ve queresma, şimdi de simao ve fernandes..özellikle siamo olayına bu sabaha kadar inanmıyordum,hala da içimde şüphe var..bunun sebebi: "bu adam neden gelir?" sorusuna cevap verememem..adam portekiz milli takımının ve a. madrid in kaptanlarından..yaşı 31..futbolunun en olgun çağında..a.madrid den 2,5 m euro alıyor ki en çok kazananlardan..Beşiktaş ta o kadar verecek zaten..hiç bir zaman çok sorunlu bir adam olmadı..10 sene evvel barcadayken ağzım açık izliyordum..sonra gitti başka yerlere ama hiç kaybolmadı..her gittiği takımda başarılı oldu..kısacası hala inanamıyorum,ama gelirse..daha keyifli günler bizi bekliyor..

fernandes e gelirsek,herkesin tanıdığı bir oyuncu değil,o yüzden biraz bilgi vereyim..öncelikle bu arkadaş orta sahanın ortasında görev yapıyor..oyun yapısı olarak m. united taki andersona benzetebiliriz..bize kiralık olarak geldi..zira bonservisi 10m euro civarında..5 sene önce portekizdeki en potansiyelli oyunculardan biriydi..3 kişiydiler,biri m.united ta şu anda(nani)..diğeri de c. ronaldo zaten..o bi türlü dikiş tutturamadı..henüz 20 yaşında denedi ingiltereyi,taraftarlarca sevilmesine rağmen,tutunamadı..2 sene evvel 15m euroya geldi valenciaya,yine kiraya verildi sonra..geçen sezon ise inişli-çıkışlı bir performans sergiledi..fernandes ne zaman ne yapacağı belli olmayan bir adam..bir bakarsın,5 sene evvelki maniche gibi oynar,bir bakarsın jose del solar gibi..benim de çok merak ettiğim bir konu..acaba hangisi olacak..

velhasıl; ernst-fernandes, önlerinde quti-simao-q7...onların önünde oynayacak santrafor Allah ın en sevdiği kullarından olacak..

son bir şey..q7 geldiğinde yazdığım yazı maalesef kısmen de olsa gerçekleşti,ve kasap futbolcular yüzünden bir çok maçta q7 oynayamadı..umarım aynı şeyler simao ya olmaz..

q7 geldiğinde yazdığım yazı:"şov işini biraz abartıyor..tamam,3-0 iken,topukla yaptığı stopu,bizim oyuncular normal stop edemezler..ancak bizim oyuncular da,öyle makaramsı hareket yapan adamın ayağını eline verir..ya da 2 pozisyon basar arkadan aşile..bu da vurur dirseği,atılır..umarım daha sabırlı olmayı da öğrenir..
 
yeni forma satışlarından sonra olabilir tabii.fakat bağ-kur emeklisi olmasın.
 
Koyu bir Beşiktaş'lı, iyi bir seyirci ve tamamiyle objektif bir futbol sever olarak, yıllardır Fenerbahçe' nin elinde bulundurduğu bana göre Türkiye'nin en iyi transferlerini yapan takım ünvanını bu sene yine bana göre ellerinden aldık. Hepsi dünyaca ünlü yıldızlar, hepsi nice kupalar ve başarılar görmüş futbolcular, hepsi en futbol faşisti samimi arkadaşlarımı bile kıskandıran transferler...

Şu an takım olarak izlerken çok da keyif almasam da, özellikle Q7 ve Guti' yi formamızı giymiş seyretmek ne olursa olsun sürekli yüzümde tebessüm oluşturuyor, hele ki iyi oynadığımız zaman deymeyin keyfime :)

Gel gelelim şu an 14 puan geride olmak canımı sıkmıyor da değil. Hele ki yeni transferlerde sonra böyle bir kadronun sezon sonunda şampiyon olması gerekir/yakışır.
Ama şu an için şampiyonluk bana göre uzak... umarım yanılırım...
 
ya varsın şampiyon olmasın..şampiyonluk benim için bişey ifade etmiyor şahsen..ama o guti maçta "o nasıl pas abi ya" dedirten paslarını izlemek,benim için en büyük keyif şu anda..şampiyonluk yada liderlik konusuna gelirsek, q7 ve gutinin sakatlıkları olmasa,çok farklı olurdu herşey..bi sayalım bu sene "uzun süreli" sakatlık yaşayan futbolcularımızı: q7,bobo,holosko,sivok,ferrari,nihat,rıdvan,ekrem..hepsi uzun süreli sakatlıklar yaşadı..kısa süreli,1-2 hafta sakatlananları saymıyorum bile..keza guti de kırmızı kart-sakatlıktan çok maç kaçırdı..bunca olumsuzluğa rağmen bence iyi durumdayız..diğerlerine bakalım: trabzon:? neredeyse hiç sakatlık yaşamadı..ilk 11 i herkes sayabilir..hep aynı adamlar oynuyor..umut-selçuk-burak 2 ay sakatlansa maç kazanamazlar..fb:? alex-emre bi kaç maç oynamadı,direk sallandılar..2 ay sakatlansalar maç kazanamazlar (desem,cezmi abi döver:)) gs:? arda-baros-kewel sakatlandı, ilk 10 mücadelesi vermeye başladılar..yani real madrid te bile,barcelonada bile önemli 3 oyuncu (mesela ronaldo-mesut-di maria ve messi-xavi-iniesta) uzun süreli sakatlık yaşasa onlar bile dağılır..artı,ikinci yarı zor maçlar genelde inönüde..

sonuçta,dediğim gibi,yemişim şampiyonluğu..ben gutiyi izliyorum..q7 yi izliyorum..(simao yu da ekleyelim)her maç basan,hücum oynayan,topa sahip olan takım izliyorum..bana yeter şahsen:)

not: şu hugo almeida da gelirse,türk milli takımından fazla portekiz milli takımına oyuncu vericez gibi görünüyor:)
 
inşallah sıkıntısız oyuncular cıkarda
güzel futbol izleriz
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt