arthur
Kayıtlı Üye
kardeş sadece 120 lira çıktı labir an tamamdır kurtuldum dedimmpuhahapuhaha seneye artık kısmetse😱key:
kardeş sadece 120 lira çıktı labir an tamamdır kurtuldum dedimmpuhahapuhaha seneye artık kısmetse😱key:
oda iyi biz tırt cıktıkk sen söyle bakalım 😀 fece arkadaşım kaanla benden sanslısınpuhaha 6 numara 😱key:kardeş sadece 120 lira çıktı la
kardeş sen benlede facede arkadaş ol bakalım bioda iyi biz tırt cıktıkk sen söyle bakalım 😀 fece arkadaşım kaanla benden sanslısınpuhaha 6 numara 😱key:
başkent kuaför die yazsam cıkarmıı😉kardeş sen benlede facede arkadaş ol bakalım bi
ben istek gönderdim kardeşbaşkent kuaför die yazsam cıkarmıı😉
arkadaşlar sigorta tablam yanmıştı biliyosun dün yaptırdım serviste garantiye almıyolardı bi tanıdık sayesinde aldılar nihayet yaptırdık yani yardımeden herkese teşekkürler 😱key:😱key:
arkadaşlar sigorta tablam yanmıştı biliyosun dün yaptırdım serviste garantiye almıyolardı bi tanıdık sayesinde aldılar nihayet yaptırdık yani yardımeden herkese teşekkürler 😱key:😱key:
yok kardeş vermediler garantiye vercez diye😛İyi Hadi Geçmiş Olsun Eskisini vermediler dimi..
iyi barii onla geçmiş olsun 😱key:yok kardeş vermediler garantiye vercez diye😛