Showroom araci

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan beyefendi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

beyefendi

Kayıtlı Üye
Kiymetli dostlar showrom araci alinirmi ? Bayan bize showroomda sadece araci kaldigini en yakin tarih mayis sonu araclarinin gelecegini soyledi daha cok zaman var ve fiyat garantisi veremem dedi o tarihler icin !!!

Su an 1.4 tsi 150 hp act excellence araca 96100 tl diyor ve kurus asagi inmiyor.

Gelecek araclari icinde 3-4 bin fazla olacagini iddia etti ?

Siz olsaniz beklermusiniz alirmisiniz ?

Burasi altur bu arada... dogusu aradim stoklarinda oldugunu soylei araclarin, alturada bak dogusta varmis cekin araci ordan dedigimde yapamayiz dedi ?

Showroom aracı alınır.
İçine bakarsınız, herhangi bir deforme yoksa alacaksanız anlaşmayı yapar kaparosunu bırakır kapıları kitletirsiniz.
Ben opsiyonlu araç bulmuştum showroom a geldiği gün başka yoktu ellerinde.. kilitletmiştim kapılarını almıştım. Sonuçta cep telefonu değil elalem ellesin de çizilsin yamulsun. 🙂

Aracı güzelce inceleyin. Direksiyon, konsol, döşemeler vs iyice kontrol edin. Eğer herhangi bir deformasyon yoksa ve fiyatta da üç beş inerlerse alınır, mis gibi kullanılır.

Son düzenleme:
Sergi salonu aracı diye ikinci el araba değil ki bu..
Tabi ki alınır bu araba...
Bakarsın içine dışına istediğin gibiyse zevkine uyuyorsa alırsın.

Kiymetli dostlar showrom araci alinirmi ? Bayan bize showroomda sadece araci kaldigini en yakin tarih mayis sonu araclarinin gelecegini soyledi daha cok zaman var ve fiyat garantisi veremem dedi o tarihler icin !!!

Su an 1.4 tsi 150 hp act excellence araca 96100 tl diyor ve kurus asagi inmiyor.

Gelecek araclari icinde 3-4 bin fazla olacagini iddia etti ?

Siz olsaniz beklermusiniz alirmisiniz ?

Burasi altur bu arada... dogusu aradim stoklarinda oldugunu soylei araclarin, alturada bak dogusta varmis cekin araci ordan dedigimde yapamayiz dedi ?

Hiç tereddüt etmeden alabilirsiniz. Araç showroom içinde kaldığı için dış etkenlerden daha az etkilenmiş olacaktır hatta. İçine oturan kişinin de bu kadar kısa zaman içerisinde araca zarar verebilmesinin imkanı yok.

Bu mesaj SCW - SeatClubWorld mobil uygulaması ile gönderilmiştir.

Ben aracımı showroom'dan aldım. Opsiyonlu ve istediğim renk olarak bir o vardı. Zaten ben almaya gittiğimde 2 gündür duruyordu. Öncesinden de takipteydim. Gittim kapıları kilitlettim. Diğer gün aldım çıktım. Gayet memnunum. Zaten arabaya bakanlar sağına soluna elliyor. Koltuk süetine falan dokunuyor. Hepsi bu. Başka da yaptıkları bir şey yok. Bir dezenformasyon oluşma ihtimali çok düşük.
Yine de iyice bir incelemenizi tavsiye ederim. Tırnak ile deriye hasar verilmiş mi, direksiyon arka derisi sağlam mı diye bakmanızda fayda var.

SCW - SeatClubWorld kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Showroom aracıda olsa kimse aracın tepesinde tepinmiyor sonuçta.Aracı incelediğinzde gözünüzü rahatsız eden bir durum yoksa alınabilir.

Dikkatle inceledikden sonra eger icinize siniyorsa gayet tabi alınır..

39,142Konu
763,881Mesajlar
21,920Kullanıcılar
berat.soylu_Son üye
Geri
Üst Alt