Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

shangai grand prix

e neden döndü o zaman Sezgin abi. ??
 
ivmelenme bi yana ..lastik seçimi,strateji seçimi,pit muhabbeti adamıı bitirdi...rosberg'e bu şekilde bu politika uygulanmadı mesela ... tamam hamiltonu 2-3 tur tuttu peşinde ama adam napsın...massa,alonso da geçti gittiler...ee bi yandan da schumi kovalasa onları görün bakın :D dikkat ettim schuminin hamiltondan kçarkenki pozisyonlarına daha direk defansif oynadı belki kaçmaya yöneliik takılsa idi biraz daha zor geçerdi hamilton...ki ayrıca hamiltondan ve diğer geçildiği pilotlardan kaçarken özellikle arka düzlüğe çıkan virajdaki yol çizgisi apex'i mesela inanılmaz berbat ... ivmelenmeyi de geçtimi yol çizgisinden dolayı arkadaki pilotlara inanılmaz bi fırsat yaratır nitelikte o viraj çizgisi politikası schumi'nin ;) ...
 
yarışı izlemedim ama Schumi için yaptığın savunma vakti zamanında Hakkinen'in vs. her yarışta uğraştığı şeylerdi Onur.. :) ;)
 
Geri
Üst Alt