İyice bakmak gerek. Ben geçen sene araç 5000'de idi bakıma götürdüğümde. Servise bıraktığımda çıkan parçaları görmek istiyorum geldiğimde atılacakları atalım dedim tamam dediler notunu düştüler. Birde servise bir gittim araçları fırçayla yıkamamı dersin her şey var. Danışmaya girdim ilk dediğim şey aracı yıkamayın birde demezlermi neden diye 🙂. Yıl olmuş 2021 araçları hala fırça ile yıkıyorlar. Her neyse ikame araç leon aldım çıktım. Akşama doğru geldiğimde sadece bir poşete hava filitresini koymuşlar onuda bagaja şahsen aklıma gelipte açıp bagajı bakmadım. Eve gittim açtım bagajı yukarı çıkarayım diye sadece hava filitresi e kafam attı tabi. Neyse arıyorum ediyorum kimse yok açan. Sinirlendim bastım gittim yetiştimde 2 3 dk ile dedim niye koymadınız diğer parçalar ''e işte pislenmişti'' yani bunlara hiç birşey denmez en azından güven amaçlı fotoğraf çeker insan. Filtireyi görseniz ha sıfır he benden çıkan neden sökmüş anlamadım bi hava tutsalar tak devam neyse dedim.. Ama bu sene ne yapıcam bırakıcam bu sefer erken yaptıracam bakımı bir gün tutacam her yerini kontrol etsinler. Birde ikame araç leon yada ateca alıcam 1 gün rahatıma bakıcam valla. Parasını çıkarmak lazım napalım çayına çorbasına abanacaz 🙂. Birde özellikle fotoğraf işlemler yapılırken fotoğraf isteyecem bakalım ne olucak.