Şeritli araç muayeneden geçerken sıkıntı olur mu ?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan CanCan43
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Bencede gecer diyorum

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

%30 unu gecmedigi surece sorun yok diye biliyorum. Bende girecegim muayneye kapilarda serit yazi var deniyecegim gecerse gecer gecmezse ayakustu sicak suyla söker oyle bidaha gireriz 🙂

Sent from my iPhone using Tapatalk

Muayeneye gitmeden önce bi tüvturke sormakta yarar var bence ...orda uğraşmak yerine @Micqrop 🙂

Muayeneye gitmeden önce bi tüvturke sormakta yarar var bence ...orda uğraşmak yerine @Micqrop 🙂

Abicim tuvturk e sormaya kalkarsak eger hafifkusurlari bile sana sayiyo yaptirda gel diyo 🙂
İlkyardim cantasi artik hafif kusur ama adamlar olmasi lazim tedarik etmeden gitmeyin diyolar 🙂

İlk yardım çantası mecbur değil hafif kusur 3 ay önce ben unutmuştum gittim geçirdiler🙂

️ Aşk-ı Şehir Eskişehir

Abicim tuvturk e sormaya kalkarsak eger hafifkusurlari bile sana sayiyo yaptirda gel diyo 🙂
İlkyardim cantasi artik hafif kusur ama adamlar olmasi lazim tedarik etmeden gitmeyin diyolar 🙂

Sen işini bilirsin semihim ...ama sormaktan da zarar gelmez aslinda🙂

Seni gecirmeseler ayip ederlerdi zaten sametim 🙂 bi ilk yardım cantasi icin birakakazlar artik🙂
Valla hocam geçirmediler ama sebebi sol arka lastik ters takılmış ağır kusur die geçirmediler lastiği değiştirdim geçirdiler🙂

️ Aşk-ı Şehir Eskişehir

39,125Konu
763,840Mesajlar
21,882Kullanıcılar
Geri
Üst Alt