Sellektör Organizasyonu

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan enormous
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kesinlikle güzel bir hareket olur. Sellektör yapmayanlara korna çalalım 🙂 Ben normalde Leon kullanan kardeşlerime yapıyordum hepsine yapayım😱key:

Ben de Leonculara yapıyordum zaten ama pek sallayan olmuyordu, şimdi üstüne bir de tüm SEATçılara yapacam bakalım ne sonuç verecek
bu olayı yayalım dostlar 🙂

Niyeyse istanbul 'dan bu duruma ya katılan pek olmuyor yada online olan yok istanbul 'dan 😀

valla hakkaten sticker geleydi iyiydi 🙂
Gökhan abi geçen Pazartesi mesajıma cevap yazmış Tamamdır... diye bakalım öğlen kapıda kargocuyu görünce acayip sevindim ama kargo bana değilmiş 🙁 Büyük bir heyecanla bekliyorum stickerı 😀

başarılı bir hareket 😱key:

- - - Mesaj Birleştirildi - - -

başarılı bir hareket 😱key:

karşıdan gelen olsun onumden gıden olsun selektör atıyorum tum leonlara hatta arkasında scw yazana siyah bır leona bıle attım bende stıcker yok dıyemı cewap gelmıyor bılemoyrum artık🙂 uzunları yakıp surcem artık🙂 güzergah werıyorum olurda cewap gelmesse sözlu hakaret we el kol dansı beleş🙂 tunalı eskişehir yolu, hafta sonlarıda eskişehir-esenboğa yolu hatta arbayla zorla cewırıp kaba kuwette uygulayabılırım sewgılerle🙂))))

huyumdur trafikte seat toledolara yol veririm hep öncelik tanırım ama selektör yapacak scw üyesi yok🙁

39,164Konu
763,933Mesajlar
21,974Kullanıcılar
mahberanSon üye
Geri
Üst Alt