SEAT'larımızın karlı havadaki fotoğrafları.

arkadaşımın kardeşi çekmiş bi tane öylesine fotoğraf benim arabamda var bende onu koyim 😀

530747_4533714734092_1865671329_n.jpg

2 gündür yatıyodu araç kar altında hava düzelince ineyim bi temizleyeyim dedim biran önce.. bunlarda benden😱key:
DSC06457.jpg
DSC06460.jpg
DSC06464.jpg

Ekli dosyalar

• DSC06457.jpg
    DSC06457.jpg
    95 KB · Görüntüleme: 23
  • DSC06460.jpg
    DSC06460.jpg
    91.2 KB · Görüntüleme: 20
  • DSC06464.jpg
    DSC06464.jpg
    82.9 KB · Görüntüleme: 21
yağan çamur ve kardan sonra esmer bomba bu halde, diğer fotoları boyuttan dolayı ekleyemedim. 😱key:
SNC00603.jpg

Ekli dosyalar

• SNC00603.jpg
    SNC00603.jpg
    94.7 KB · Görüntüleme: 23
yağan çamur ve kardan sonra esmer bomba bu halde, diğer fotoları boyuttan dolayı ekleyemedim. 😱key:
Ekli dosyayı görüntüle 9131

Ali benim Aracın aynalarını Siyaha Ben Kaplatmazsam Sen Kaplat.. Senin aracın kaliperlerini de Sarıya Sen (Tampondaki 38 Sarısına) Boyamazsan ben Boyatıcam😉

Bu arada Maaşalah eskiden beri senin araç temizliği ve sadeliğiyle hoşuma giden nadir siyah Leonlardan biri.. Kazasız belasız😱key:

Bu arada araçlarımızın üzerindeki karları temizlerken dikkat etmek gerek çizebiliriz😱key:

tahmin ettigim gibi

Paşam Hastalık Bu yapacak Bişey Yok Arabaya Gösterdiğim ilgiyi hanıma Göstersem Vezir Olurum...😀 Gerçi şimdide rezil Olduğumuz Yokta aman Kulağına Gitmesin Benmi Arabanmı diye Sorup Duruyo Zaten BEŞİKTAŞ diyorum Sinir oluyo Saçımı Başımı Yolacak Bi Günpuhaha

Paşam Hastalık Bu yapacak Bişey Yok Arabaya Gösterdiğim ilgiyi hanıma Göstersem Vezir Olurum...😀 Gerçi şimdide rezil Olduğumuz Yokta aman Kulağına Gitmesin Benmi Arabanmı diye Sorup Duruyo Zaten BEŞİKTAŞ diyorum Sinir oluyo Saçımı Başımı Yolacak Bi Günpuhaha
aman kardeş sen gene yengeyi seç sonra arkasın dan arabaya göz kırparsın puhahapuhaha yoksa terlik

Ali benim Aracın aynalarını Siyaha Ben Kaplatmazsam Sen Kaplat.. Senin aracın kaliperlerini de Sarıya Sen (Tampondaki 38 Sarısına) Boyamazsan ben Boyatıcam😉

Bu arada Maaşalah eskiden beri senin araç temizliği ve sadeliğiyle hoşuma giden nadir siyah Leonlardan biri.. Kazasız belasız😱key:
teşekkür ederim. Bigün buluşup yaptıralım şu ayna ve kaliper işini 😱key:

39,145Konu
763,886Mesajlar
21,924Kullanıcılar
korcanSon üye
Geri
Üst Alt