Seat'ıyla Yıldönümü Yaşayanlar Lütfen Buyrun...:)

nedeni aramızda olan bazı özel sebeplerden dolayı şuanlık en az 2 yıl daha beraberiz gibi görünüyor 😀

Biz Ciddiyizz..puhaha

Tamam anlaşıldı... 3 yıllık çekilmiş kredi 😱 😱 😱
Kredi bittikten sonra bir daha görüşmek lazım sizinle ne kadar ciddisiniz bakalım puhaha puhaha puhaha

Tamam anlaşıldı... 3 yıllık çekilmiş kredi 😱 😱 😱
Kredi bittikten sonra bir daha görüşmek lazım sizinle ne kadar ciddisiniz bakalım puhaha puhaha puhaha

aşkımızın sona ermesinden korkuyorum..hatırlamaktan çekindiğim bu senaryoyu hatırlatmamış olsaydın iyi olacaktıpuhahapuhaha

2 yıldönümü geride kaldı.. 🙂

bnm ilk seatım yıl başından önce aldım onu sayarsak 1 sene oldu 😀 ama 3 4 sene binmeyi planlıyorum aracıma çok tatlı kız arakadaşım aracını benden çok seviosun dio dışarı olurmu tabiki sen dio insan ama içinde araba oluyor 😀

12 senedir tam tamına 24 tane seat ım oldu ne desem şimdi bilemiyorum 🙂

Sen beni tanıdıktan sonra tam 24 Seat değiştirdin aşkım,ama Seat tutkusu bu başka markalara gözün kaymadı 😀
Çoğunluğuyla yıldönümü kutlayamadık 🙁 ama hepsini çok sevdik 😀

leonla 1 yıl 15 gün
ibizayla bugün tam 1 sene dolduuuu

aşkımızın sona ermesinden korkuyorum..hatırlamaktan çekindiğim bu senaryoyu hatırlatmamış olsaydın iyi olacaktıpuhahapuhaha

hahaha, bende Honda'yı satayım alacam bir Cupra sanırım 😀
daha tam kararlı değilim ama neden olmasın gözüyle bakıyorum...
O yüzden soruyorum seatcılara 😀

bir kere heveslendik aldık, üst üste bu 3. leon oldu. Bazen kanım kaynayıp yeter ulan demek geliyor içimden ama yine de beğendiğim yönleri beğenmediklerimden hayli fazla. Daha 2 yıl beraber olmam lazım bu aracımla da. Emeklilik hizmet sürem 2 küsür yıl sonra dolacak ama yaşı bekleme durumunda kalacam, o zamana kadar inşallah bunla devam ederiz. Yaşlanmışız yahu 😀😀😀

2 yıldönümü geride kaldı.. 🙂
oohh allah daim etsin 😀
bnm ilk seatım yıl başından önce aldım onu sayarsak 1 sene oldu 😀 ama 3 4 sene binmeyi planlıyorum aracıma çok tatlı kız arakadaşım aracını benden çok seviosun dio dışarı olurmu tabiki sen dio insan ama içinde araba oluyor 😀
oofff of bende ikileme düşüyorum arada.. eee napim politik davranıyorum bende😀
Biz daha cicim aylarındayız hocam...😀
allah daim etsin heyecanlı zamanlar şimdiki 😉
hahaha, bende Honda'yı satayım alacam bir Cupra sanırım 😀
daha tam kararlı değilim ama neden olmasın gözüyle bakıyorum...
O yüzden soruyorum seatcılara 😀
arasıra değişiklik iyidir en azından bu gözle bakıyorum olaya ben🙂
ne dersin gel trampa yapalım ama üste 19.999,99 TL isterim 😀
işte öyle birşey onla yaşamak.. paha biçilirken orantısız sonuçlar çıkabiliyo😀

39,155Konu
763,916Mesajlar
21,959Kullanıcılar
menescerkoSon üye
Geri
Üst Alt