kirlisakal
Kayıtlı Üye
on numara olmuş yakışmış...plaka bağırıyor beni değiştir pleksi yap diye 🙂
on numara olmuş yakışmış...plaka bağırıyor beni değiştir pleksi yap diye 🙂
valla abi elini öper 2 hafta sonra allah izin verirse kızım olacak para harcıyamıyorum şuan 🙁 yoksa içim gidiyor neler yapacam neler daha 🙁on numara olmuş yakışmış...plaka bağırıyor beni değiştir pleksi yap diye 🙂
anaaa 🙂 şimdiden analı babalı büyütsün rabiim sağlık uzun ömürler versin cok sevindim.bende de iki kız var kolay değil tabii...gerci pleksi dediğin şey 40-50 gibi bişi :🙂valla abi elini öper 2 hafta sonra allah izin verirse kızım olacak para harcıyamıyorum şuan 🙁 yoksa içim gidiyor neler yapacam neler daha 🙁
Adresini tel numaranı isim soyisim ile birlikte bana özel mesaj gönderİstanbul sorumlusu arkadaştan ricam.Banada bir adet gönderirseniz zevkle aracıma takarım 🙂
memetcim..elinde varsa tabii arkadaşımızın biri sticker istiyor ..bilgilerini alırsanız özelden...yolluyuver aracı stickersiz kalmasın 🙂 @HasaanAdresini tel numaranı isim soyisim ile birlikte bana özel mesaj gönder
duydun mu @Hasaan 🙂 tşkler kendisi görür görmez mutlaka iletişime gececektirAbi başım üzerine yeterki adres bilgileri olsun hemen kargo yaparım