DUYURU SeatClubWorld.Com - Sticker Talep Konusu (ÜCRETSİZ)

Abi bende unuttum burdan yazmayı. İstediğim hafta hemen elime geçti. Çok teşekkür ederim..

bende geçen hafta teslim aldım sticker ımı teşekkür ederim 🙂

Bende sticker talebinde bulunacaktım. Sitenize yeni üye oldum. Özel mesaj atmayı denedim fakat karakter hatası verdi sürekli. Adresimi buraya yazıyorum : Rami Kışla Caddesi. Altındağ İş Merkezi. No:63 Kat 3 Daire 89 Bahadır İnşaat Fatih Karakaş teşekkürler

Bende istiyorum bilgilerimi lejyoner'e mesaj attım ne zaman elimde olur ? Birde stiker olan arkadaşlar resim çekip paylaşabilirlermi nerelere yapıştırılıyor aracın neresinde güzel durur filan 😉

- - - Updated - - -

bende attım lejyonere msj beklıyoruz artık sabırsızlıkla 🙂

- - - Updated - - -

bende attım lejyonere msj beklıyoruz artık sabırsızlıkla 🙂

Yakında bir tanede arkadaşım için bana lazım olacak 😱key:

Merhaba, bende Lejyoner arkadaşa mesaj gönderdim ancak yanıt alamadım, sanırım fırsatı olmadı, elinde fazla sticker olan başka arkadaş yok mudur.

Arkadaşlar stickerlerınızınm hepsini yarın kargoya veriyorum son 1 haftadır aşırı yoğunluğumdan acıkcası pek bakamadım..Şimdiden kusuruma bakmayın..

Arkadaşlar stickerlerınızınm hepsini yarın kargoya veriyorum son 1 haftadır aşırı yoğunluğumdan acıkcası pek bakamadım..Şimdiden kusuruma bakmayın..
senin canın sağolsun güzel kardeşim 🙂 ozaman yarın sabırsızlıkla elime geçmesini bekliycem 🙂

39,142Konu
763,881Mesajlar
21,920Kullanıcılar
berat.soylu_Son üye
Geri
Üst Alt