SeatClubWorld.Com - Counter Strike 1.6 Oyun Sunucu

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan PATRON
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
dün geldiğinde en az 1.30 saat kadar oynamıştık sayıda azalınca keyif vermiyor oyun akşam buyrun gene oynuyalım , istediğiniz her haritada 🙂
Oooo baya oynamışsınız desene ben geç kalmışım 🙁 Gelirim kardeş 🙂 sen bana yeter ki counter de... Eski counterci olarak direk oradayım ben...

Oooo baya oynamışsınız desene ben geç kalmışım 🙁 Gelirim kardeş 🙂 sen bana yeter ki counter de... Eski counterci olarak direk oradayım ben...
ya bora sen hızlısın heralde ben unutmuşum be yav bidenedim de 🙂🙂

19.00-23.00 arası online'm oynamak isteyenler buyursun arkadaşlar arada sırada stres atmak lazım

19.00-23.00 arası online'm oynamak isteyenler buyursun arkadaşlar arada sırada stres atmak lazım
olur ben varım
bide bişey soracam ya unutmuşum oyuna giriyom başlıyo benden başka kimse yok bot nasıl atıyoduk buraya ya😕

bod eklenmiyor benim bildiğim bu server için konuşuyorum

1.aşama amxx_podbotmenu.amxx dosyası cstrike/addons/plugins dosyasına
2.aşama amxx_podbotmenu.sma cstrike/addons/scripting klasorune
3. aşama amxx_podbotmenu.amxx yazısınıda cstrike/addons/config plugins.ini dosyasının en alt satırına eklein rar pas: :-*

cvar: amx_pbmenu -bot atmak ana menusu ıcn bu komut
amx_pbaddbot - rastgele bot atmak ıcın bu komut
amx_pbcmmenu - bot modeli için bu komut
amx_pbcpmenu - bot karakteri secmek için bu komut kullanın
amx_pbcsmenu -botun zorlugu
amx_pbctmenu -bot atmak ıstedignz team(ct veya t)
amx_pbkbmenu -bot cıkarmak ıcın bu komut

bu kodlar benim bildiğim fakat tabiki bodları eklemeniz için .exe dosyalarınıza ihtiyacınız var

ya bora sen hızlısın heralde ben unutmuşum be yav bidenedim de 🙂🙂

Hocam bende unutmuşum. dün arkadaşlarla oynadık vurdum da vuruldum da. Önemli olan tanıdığın insanlarla hilesizce keyifli bir şekilde oynamak. Akşama orada olmak için can atıyorum şimdiden 😀

akşam 21:00'da oyundayım.dün [MENTION=245]kfy_can[/MENTION] [MENTION=40]PATRON[/MENTION] [MENTION=6784]SeFfAh[/MENTION] arkadaşlarla oynadık.Çok eğlenceliydi.Oyunu baya unutmuşum.Oyunda [MENTION=245]kfy_can[/MENTION] hangi takımdaysa ben karşıdayım ona göre.Adama kin besledim dün.Kafayı çıkartıyorum ölüyorum direk.Bide öldürdükten sonra üstüme simge çiziyor utanmaz 😀 😀 😀

Bu akşam katılım çok olursa skype yapalım.Konuşmadan olmuyor bu oyun

39,131Konu
763,861Mesajlar
21,896Kullanıcılar
BCYLDZSon üye
Geri
Üst Alt