ılk arabam mk1 leon spirit 16v oldu.Dedem unı hedıyesı olarak araba alıcagını soylemıstı unıye gırdık basladık sımarıklık yapmaya hadı hadı dıye o donemde ph1 clıo sport 1.6 16v 110 hp lerden ıstıyodum tek kapı hafıf gıderlı araba dıye 🙂 sonra dedıler yok reno olmasın daha duzgun bsy olsun flan,bu sefer pololara bakmaya basladım clıo fıyatına sonra ıbızalar dıkkatımı cektı mk3 ler,baktım mantıklı duruyor.vag grubuna dahıl oldugunu ogrendım seatında,onun uzerıne aynı paraya 2000 sıgno leonda alınıyor dıyerek leon kovalamaya basladı 13-14 lıra ıle baslayan araba sevdası 23 lıra ıle sona erdı leonu aldıgımızda🙂 etrafında modıfıye ısı ıle ılgılenen arkadaslarım oldugundan ılk sevdam arabaya yay ve 17 jant takmakken,fıltre egsoz yazılım 3 lusu ıle basladım 🙂 seat almamla vag grubu adına sureklı arastırma yapmaya basladım,saolsunlar benden cok daha bılgılı arkadaslarımında katkısı oldu.zaten zamanla seat vag grubunun uvey evladı olmasına ragmen benım ıcın ana tanrıca oldu 🙂 ama lafımın arkasında durarak yıne tekrar edım benım ıcın her zaman oncelıklı olan mk1 leondur🙂