Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

seat toledo

fesemes1980

Kayıtlı Üye
Katılım
7 Eyl 2009
Mesajlar
22
iyi günler bende 2001 model seat toledo siğno var; ancak gecen gün orjinal kasetcalarının ayarları ile oynarken yanlış bir kod girip kilitledim ve şu anda ekranında safe yazıyor ve öylece kalıyor,hiç acılmıyor acaba üye arkadaşlarımın başına böyle bir durum geldimi nasıl düzeltileceğini biliyormusunuz yardımcı olursanız çok sevinirim...
 
servısı arıcaksınız aracın sası no yu verceksınız sıze solucekler.
 
Öncelikle aracınızın anahtarını kontaktan çekip teybiniz açık kalacak şekilde 1,5 saat veya belki biraz daha fazla bekleyeceksiniz. Daha sonra teybinizin ekranında 1000 veya 2000 sayıları çıktıktan sonra kodunuzu girebilirsiniz. Ancak arkadaşların dediği gibi servisi arayarak kodu artık öğrenme şansınız yok tabi teybi yerinden sökecek aparatlarınız var ve teybin üzerinde teybinize ait olan şasi numarasını verebiliyorsanız o başka tabi :)
 
toledo teybi

teybi üzerinde safe yazısından başka bir şey gözükmüyor şifre ğiremiyorum ki aküyü söküp tekrar mı taksam olur mu
 
şu anda teyibi acık bıraktım bekliyorum. kitapçığında 'radyonuza kod girişi yapılmış olduğu halde akü bağlantısı kesilmezse koruma iptal olacaktır' deniliyor saat sonra kendini resetleyip açması gerkmiyor mu???
 
Geri
Üst Alt