Seat Sport Kapı Eşik Folyosu + Ayna Sticker Uygulaması

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan firozat
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Bir sorum olacak; kapı eşiğine aynı kalıpla karbon kaplama yapan oldu mu? Benimde böyle bir niyetim var.

fırat, burak size inat piyasada ki en orijinal kapı eşiğini yapacağım, 26 sında gelecem adanaya bakalım nasıl bir şey çıkacak. proje hazır malzemesi de. yarın yapılıyor🙂

fırat, burak size inat piyasada ki en orijinal kapı eşiğini yapacağım, 26 sında gelecem adanaya bakalım nasıl bir şey çıkacak. proje hazır malzemesi de. yarın yapılıyor🙂

Abi biz harf harf olarak yazdırmayıda düşündük aslında ama çizilmeye karşı en etkili, uygun bunun olacağına karar verince bunu yaptırdık 😀 Veya şeffaf folyo üzerine dijital baskıda iyi olacaktır ama onu nedense yapabilen çıkmadı. Aliminyum üzerine falanmı yaptıracaksın abi merak ettim şimdi projeyi 😀

abı yaptırda yaptırken ıkı tanede fazladan yaptır 😀saka bır yana bende merak ettım alumınyumdan felanmı yaptırıcaksın

bugün fr baskılarını yaptırdım, yarın bakacağız artık resimleri burdan paylaşırım. bu arada orijinal halde folyodan birebir fr baskısı istersenız getirebilirim. her boyutta yapabiliyoruz. aliminyum falan değil tamamen farklı birşey🙂

39,144Konu
763,885Mesajlar
21,924Kullanıcılar
korcanSon üye
Geri
Üst Alt