Seat sport egsoz ucu (1.2 tsi)

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan _AS_
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Sağolasın emre🙂 seninde lip hayırlı olsun okulda bi canlı göriyim arabanın yanına gidip😀

Bu arada geçen olasılık dersindeydi galiba yunusla girdim 535d muhabbeti falan vardı ordaki senmiydin resimdeki haline benzettimde😀

Çok teşekkürler, gel bakalım beraber araçlara,yardımcı olabileceğim bişey olursa her zaman 🙂

Ya o derste bende dedim acaba o mu..Bakıyorum bakıyorum şimdi sorsam , sen olmasan rezillik.. Tamamdır o zaman bundan sonra tanırız 😀

bu arada ders iyiydi😀

Çok teşekkürler, gel bakalım beraber araçlara,yardımcı olabileceğim bişey olursa her zaman 🙂

Ya o derste bende dedim acaba o mu..Bakıyorum bakıyorum şimdi sorsam , sen olmasan rezillik.. Tamamdır o zaman bundan sonra tanırız 😀

bu arada ders iyiydi😀

Bende aynı durumdaydım😀 sorcaktm da yok o ben diilim dese morarırım dedim😀

"Yandaki dağıttı kendini kanka" 😀😀😀

Yunusla girilen her ders böyle ya ben bazen bilerek uzağa oturuorum ders falan hikaye oluyo🙂

Bende aynı durumdaydım😀 sorcaktm da yok o ben diilim dese morarırım dedim😀

"Yandaki dağıttı kendini kanka" 😀😀😀

Yunusla girilen her ders böyle ya ben bazen bilerek uzağa oturuorum ders falan hikaye oluyo🙂

Allahtan Necati yok 😀

Hayırlı olsun kurdelayı kim kesti😀😀

xx

Ben😀 hala duruyor arabada bardaklığa koydum hatıra diye🙂

Kuzenle getirdiler arabayı hiçte ses çıkarmıyorlar arabanın arkasına bir baksana dediler dedim vurdu bu galiba biyere😀

Ben😀 hala duruyor arabada bardaklığa koydum hatıra diye🙂

Kuzenle getirdiler arabayı hiçte ses çıkarmıyorlar arabanın arkasına bir baksana dediler dedim vurdu bu galiba biyere😀

🙂 banada böyle bi kuzen lazım arabamı alıp gitse sonra komple iç döşemeleri söktürüp değiştirse ses yalıtımıda yapsa😀

xx

Büyük incelik 😉 , düşünce için kız arkadaşına büyük bir alkış 🙂 😉 hayırlı olsun kardeşim

Büyük incelik 😉 , düşünce için kız arkadaşına büyük bir alkış 🙂 😉 hayırlı olsun kardeşim

Çok teşekkür ederim🙂
Cidden bir kız için çok saçma birşey bunu almak ama o benim açımdan düşünüp mutlu olucağımı anlamış almış accayip mutlu etti beni🙂

39,145Konu
763,894Mesajlar
21,927Kullanıcılar
emrecrkcSon üye
Geri
Üst Alt