aybarsdnr
Kayıtlı Üye
walla o arkadasin almassa satarsan beni bul 🙂 bbs ch aldim daha takmadim garajimda duruyo hemen satarim onlari yazilirim sana 🙂 puhaha
sen de bana haber ver o zaman 🙂
walla o arkadasin almassa satarsan beni bul 🙂 bbs ch aldim daha takmadim garajimda duruyo hemen satarim onlari yazilirim sana 🙂 puhaha
yok aga ya cok sık bugaz ettı benı bende bı sıze danısayım dedımwalla o arkadasin almassa satarsan beni bul 🙂 bbs ch aldim daha takmadim garajimda duruyo hemen satarim onlari yazilirim sana 🙂 puhaha
sen de bana haber ver o zaman 🙂
puhaha hepimiz birbirimize haber verelim o zaman 🙂 bahcivan usagi muhabeeti gibi oldu adam konu acti birden al ver ekonomiye can ver olduk 🙂
yok aga ya cok sık bugaz ettı benı bende bı sıze danısayım dedım
O ilana baktim Oguz..o ilanin sahibi eski uyeydi..red plakali leonu vardi..getirtmis hic takmadan satiyor..bir de o jantlarin ici antrasit siyah..fiyat 0km icin normal..servisle ayni..beklemeden almak icin iyi..
Bu arada nereye gitsem millet jantlara bayiliyor..hep nereden diye soruyorlar..
iyi o arada ömercan 18 almadı kendine.cinayet sebebi 😀cunku super jantlar abicim 🙂 ben omercana uydum gittim 17 aldim seattan icime oturdu 900 liraya sattim gecen 🙂 sen dusun zararimi sakin sende satma abi